pulpe-rață

Pulpe de rață confit

Ingrediente pentru 8 porții

  • 8 pulpe de rață
  • 1 kg untură de rață
  • 10 g de usturoi
  • 3 g nucșoară
  • 2 g foi de dafin
  • 1 g cuișoare
  • piper METRO Chef  după gust 
  • sare de mare HORECA Select după gust

     

  • 1 kg foie gras de rață
  • 400 g orez basmati METRO Chef
  • 100 g sfeclă roșie fiartă
  • 100 g zmeură
  • 30 g zahăr
  • Un baton de scorțișoară
  • O stea de anason
  • 20 g unt
  • 2 g usturoi
  • 400 g cartofi
  • 0,001 g șofran
  • 50 g Grana Padano HORECA Select

 

Mod de preparare

1. Se pun într-o tavă pulpele condimentate cu sare, piper și nucșoară și se adaugă usturoiul întreg, cuișoarele ți foile de dafin, apoi se acoperă cu untura de rață. Se țin la cuptor în jur de 3 ore la 120 grade Celsius.

2. Pentru sosul de zmeură se topește zahărul cu puțină apă după care se adaugă batonul de scorțișoară și anasonul. După ce se reduce la consistența dorită, se adaugă zmeură și se mai lasă puțin la foc mic.

3. Cartofii se fierb în apa cu sare și șofran și apoi se călesc în unt și usturoi. Se gratinează la cuptor cu Grana Padano ras deasupra pentru câteva minute.

4. Orezul se fierbe în apă cu sare, iar sfecla se taie cuburi, se blendează și se amestecă cu orezul fiert. Se asezonează cu sare. Foie gras-ul se porționează în 8 bucăți și se prăjește într-o tigaie de teflon încinsă în prealabil, câte un minut pe fiecare parte și se scoate pe un șervet de bucătărie.

 

 


Prepararea cărnii de porc

Bucățile mari de carne de porc pot fi gătite în nenumărate feluri. Fripturile de porc suculente impresionează prin gustul intens si textură, iar partea cu inserții de grăsime are cea mai bună savoare atunci când este gătită în cuptor.

Mușchiuleț de porc preparate traditionale Ultrafresh

Delectare ușoară într-o crustă crocantă

Cei care doresc să servească o carne la grătar nu se vor gândi, probabil, la pui în primul rând. Cu toate acestea, gustul cărnii de pui la grătar este unul cu totul special, dacă acesta este pregătit ca la carte. Fie că este doar o pulpă, fie o carcasă întreagă, puiul poate fi preparat la foc în multe variante – atât timp cât carnea slabă și ușoară se prepară lent.

Ultrafresh

Biban de mare la grătar

Cu siguranță mulți dintre clienții tăi sunt interesați de preparatele cu carne de pește. Îți propunem biban de mare la grătar cu sos de unt alb și busuioc, o rețetă foarte gustoasă.

Pește Restaurant