pui-cu-ardei-copt

Pui țărănesc cu ardei copt

Ingrediente 10 porții:

2,5 kg ( 5 buc.) pui coquelet

150 ml. ulei de floarea soarelui METRO Chef

100 ml. supă de legume

1 kg. ardei gras copt HORECA Select

500 gr. roșii proaspete

300 gr. ceapă

100 gr. slănină afumată Aro

30 gr. usturoi

5 gr. piper negru măcinat METRO Chef

Sare HORECA Select după gust

20 gr. ierburi Provence (oregano, maghiran, cimbrișor, busuioc, salvie)

 

Operațiuni pregătitoare:

 Puii cochelet se curăță, se spală și se porționează. Ceapa se curață, spală și se taie mărunt. Usturoiul se curăță și se spală. Slăninuța se taie felii. Roșiile se blanșează, se curăță de coajă și semințe, apoi se taie felii. Ardeiul copt se taie fâșii.

 

Tehnica preparării:

Bucățelele de pui se rumenesc în ulei împreună cu usturoiul, se adaugă slănina afumată, ceapa și puțină supă de legume.

Când carnea este gătită, se adaugă ardeiul, roșiile și se gătesc la foc mic. Se condimentează și se servește cald.

 


Șalăul - o aromă intensă din apele dulci

În unele țări, a fost dintotdeauna popular, în altele a fost descoperit recent, devenind peștele momentului: este vorba de șalău. Există motive întemeiate care explică faptul că a devenit din ce în ce mai popular printre bucătari și gurmanzi: acest pește de apă dulce, gustos și ușor de pregătit, are un număr impresionant de calități care îl fac să fie foarte ușor de gătit.

peste Ultrafresh

Prepararea cărnii de porc

Bucățile mari de carne de porc pot fi gătite în nenumărate feluri. Fripturile de porc suculente impresionează prin gustul intens si textură, iar partea cu inserții de grăsime are cea mai bună savoare atunci când este gătită în cuptor.

Mușchiuleț de porc preparate traditionale Ultrafresh

Delectare ușoară într-o crustă crocantă

Cei care doresc să servească o carne la grătar nu se vor gândi, probabil, la pui în primul rând. Cu toate acestea, gustul cărnii de pui la grătar este unul cu totul special, dacă acesta este pregătit ca la carte. Fie că este doar o pulpă, fie o carcasă întreagă, puiul poate fi preparat la foc în multe variante – atât timp cât carnea slabă și ușoară se prepară lent.

Ultrafresh