668x267-somon-unt

Somon cu sos de unt și vin alb

Ingrediente pentru 4 porții:

  • File somon proaspăt 640 g
  • Smântână lichidă Gran Cucina 120 ml
  • Unt 80% METRO Chef 60 g
  • Vin alb 150 ml
  • Ulei de măsline extravirgin METRO Chef 30 ml
  • Făină 000 20 g
  • Cimbru METRO Chef după gust
  • Sare fină HORECA Select după gust
  • Piper negru măcinat METRO Chef după gust

Mod de preparare

  1. Fileul de somon se gătește pe grătar 3 minute pe fiecare parte.
  2. Separat se pregătește sosul din ceapă tocată, sotată în unt și stinsă cu vin alb, smântână și suc de lămâie.
  3. Se aromatizează cu cimbru proapăt , apoi se retrage de pe foc și se adaugă treptat cubulețe de unt, amestecând continuu.
  4. La final sosul se strecoară , se pasează și se condimentează cu sare și piper.

Prepararea cărnii de porc

Bucățile mari de carne de porc pot fi gătite în nenumărate feluri. Fripturile de porc suculente impresionează prin gustul intens si textură, iar partea cu inserții de grăsime are cea mai bună savoare atunci când este gătită în cuptor.

Mușchiuleț de porc preparate traditionale Ultrafresh

Delectare ușoară într-o crustă crocantă

Cei care doresc să servească o carne la grătar nu se vor gândi, probabil, la pui în primul rând. Cu toate acestea, gustul cărnii de pui la grătar este unul cu totul special, dacă acesta este pregătit ca la carte. Fie că este doar o pulpă, fie o carcasă întreagă, puiul poate fi preparat la foc în multe variante – atât timp cât carnea slabă și ușoară se prepară lent.

Ultrafresh

Biban de mare la grătar

Cu siguranță mulți dintre clienții tăi sunt interesați de preparatele cu carne de pește. Îți propunem biban de mare la grătar cu sos de unt alb și busuioc, o rețetă foarte gustoasă.

Pește Restaurant