667x267-caracatita-avocado

Salată de caracatiță cu avocado și capere

Ingrediente pentru 4 porții:

  • caracatiță 1200 g
  • suc de lămâie 120 ml
  • avocado 120 g
  • pătrunjel proaspăt 10 g
  • chives METRO Chef 5 g
  • ardei gras roșu California 80 g
  • ulei de măsline extravirgin METRO Chef 80 ml
  • capere 10 g
  • rucola METRO Chef 30 g
  • roșii 160 g
  • sare fină după gust
  • piper negru măcinat după gust

 

Mod de preparare:

  1. Caracatița se fierbe timp de 1 oră în apă caldă cu sare. Se scoate și se scurge, apoi se curăță și se taie în bucățele.
  2. Avocado și ardeii grași se taie în cuburi, iar chivas-ul și pătrunjelul se mărunțesc. Se toarnă tot amestecul peste bucățile de caracatiță.
  3. Se adaugă în salată uleiul de măsline, caperele, sarea, piperul negru și zeama de lămâie. Se omogenizează salata și se montează pe o farfurie cu salată rucola și felii de roșii.

 


Din adâncimile mării, proaspete pe grătar: fructele de mare

Din adâncimile mării, proaspete pe grătar: fructele de mare se numără printre cele mai delicioase gustări care aduc un plus de varietate meniului pentru grătar și contrabalansează delicat cele mai grele mâncăruri.

Fructe de mare

Șalăul - o aromă intensă din apele dulci

În unele țări, a fost dintotdeauna popular, în altele a fost descoperit recent, devenind peștele momentului: este vorba de șalău. Există motive întemeiate care explică faptul că a devenit din ce în ce mai popular printre bucătari și gurmanzi: acest pește de apă dulce, gustos și ușor de pregătit, are un număr impresionant de calități care îl fac să fie foarte ușor de gătit.

peste Ultrafresh

Peștii plați - delicioase ciudățenii ale naturii

Arată ca niște ciudățenii ale naturii și oferă gurmanzilor o experiență specială: prin aromele fine, peștii plați cum ar fi cambula, calcanul și Limba-de-mare aduc un plus de valoare oricărui meniu.

Pește Ultrafresh