667x267-caracatita-avocado

Salată de caracatiță cu avocado și capere

Ingrediente pentru 4 porții:

  • caracatiță 1200 g
  • suc de lămâie 120 ml
  • avocado 120 g
  • pătrunjel proaspăt 10 g
  • chives METRO Chef 5 g
  • ardei gras roșu California 80 g
  • ulei de măsline extravirgin METRO Chef 80 ml
  • capere 10 g
  • rucola METRO Chef 30 g
  • roșii 160 g
  • sare fină după gust
  • piper negru măcinat după gust

 

Mod de preparare:

  1. Caracatița se fierbe timp de 1 oră în apă caldă cu sare. Se scoate și se scurge, apoi se curăță și se taie în bucățele.
  2. Avocado și ardeii grași se taie în cuburi, iar chivas-ul și pătrunjelul se mărunțesc. Se toarnă tot amestecul peste bucățile de caracatiță.
  3. Se adaugă în salată uleiul de măsline, caperele, sarea, piperul negru și zeama de lămâie. Se omogenizează salata și se montează pe o farfurie cu salată rucola și felii de roșii.

 


Prepararea cărnii de porc

Bucățile mari de carne de porc pot fi gătite în nenumărate feluri. Fripturile de porc suculente impresionează prin gustul intens si textură, iar partea cu inserții de grăsime are cea mai bună savoare atunci când este gătită în cuptor.

Mușchiuleț de porc preparate traditionale Ultrafresh

Delectare ușoară într-o crustă crocantă

Cei care doresc să servească o carne la grătar nu se vor gândi, probabil, la pui în primul rând. Cu toate acestea, gustul cărnii de pui la grătar este unul cu totul special, dacă acesta este pregătit ca la carte. Fie că este doar o pulpă, fie o carcasă întreagă, puiul poate fi preparat la foc în multe variante – atât timp cât carnea slabă și ușoară se prepară lent.

Ultrafresh

Raţă cu portocale

O reţetă gustoasă şi uşor de pregătit cu produse proaspete, care-ţi va mulţumi şi cel mai pretenţios client.

Carne de pasăre Ultrafresh Restaurant