fish-and-chips-668x267px

Fish & chips

Ingrediente pentru 4 porții:

  • File Cod 600 g
  • Lămâie (2 buc.) 200 g
  • Pătrunjel 20 g
  • Ouă 2 bucăți
  • Făină ARO tip 480 100 g
  • Ulei de palmier 400 ml
  • Sare și piper după gust

Ingrediente pentru sosul de tartar:

  • Maioneză HORECA Select 120 g
  • Castraveți murați ARO 25 g
  • Capere murate Natura Verde 10 g
  • Ceapă albă 8 g

Ingrediente pentru garnitură:

  • Cartofi pentru prăjit congelați ARO 400 g
  • Ulei de palmier 300 ml

Timp de preparare: 12 min

Mod de preparare:

  1. Peștele se taie în batonete de 10/2 cm, după care se marinează cu lămâie, pătrunjel, sare și piper pentru 2-3 minute.
  2. Separat se realizează o pasta din ouă și făină. Batoanele de pește se trec prin pastă după care se prăjesc în uleiul încins la 180ºC.
  3. În același timp se prăjesc separat cartofii pentru garnitura de cartofi.
  4. Se prepară sosul tartar din maioneză, capere, castraveți murați și ceapă tocate mărunt.

Se pot servi atât pe farfurie, cât și în coșulețe cu sos tartar și lămâia tăiată în jumătate.


Prepararea cărnii de porc

Bucățile mari de carne de porc pot fi gătite în nenumărate feluri. Fripturile de porc suculente impresionează prin gustul intens si textură, iar partea cu inserții de grăsime are cea mai bună savoare atunci când este gătită în cuptor.

Mușchiuleț de porc preparate traditionale Ultrafresh

Delectare ușoară într-o crustă crocantă

Cei care doresc să servească o carne la grătar nu se vor gândi, probabil, la pui în primul rând. Cu toate acestea, gustul cărnii de pui la grătar este unul cu totul special, dacă acesta este pregătit ca la carte. Fie că este doar o pulpă, fie o carcasă întreagă, puiul poate fi preparat la foc în multe variante – atât timp cât carnea slabă și ușoară se prepară lent.

Ultrafresh

Biban de mare la grătar

Cu siguranță mulți dintre clienții tăi sunt interesați de preparatele cu carne de pește. Îți propunem biban de mare la grătar cu sos de unt alb și busuioc, o rețetă foarte gustoasă.

Pește Restaurant