dorada_668x267

Doradă în crustă de sare

Peștele în crustă de sare este o variantă extrem de gustoasă și decorativă de a pregăti felul principal. Pentru rezultate perfecte, trebuie ținut cont de câteva secrete:

  • Crusta de sare trebuie să conțină 2 ouă la kilogramul de sare. După amestecul celor doua ingrediente, consistența trebuie să fie aceea a nisipului folosit pentru construirea castelelor pe plajă.
  • Obligatoriu trebuie folosită sarea de mare – structura acesteia permite să spargem ușor crusta după coacere. 
  • O jumătate de oră la cuptor la o temperatură de 200ºC este suficientă pentru o doradă perfectă.

Ingrediente:

  • doradă 200-300 g - 4 bucăți
  • 4 ouă
  • 2 kg sare de mare
  • 2 căței de usturoi
  • 150 g faină
  • 1 lămâie
  • 60 g amidon
  • 1 legatură ierburi aromate

Mod de preparare:

  1. Pentru crustă, se amestecă sarea cu ouăle, făina și amidonul.
  2. Se curăță și se umple dorada cu ierburile aromate, lămâie și usturoi. 
  3. Se formează o platformă din amestecul de sare pe o tavă tapetată cu foaie de copt. Se acoperă peștele cu grijă din toate părțile.
  4. Se dă la cuptor și se coace timp de 30 min la 200ºC. Pentru servire, se sparge cu grijă crusta de sare și se îndepărtează.


 

Prepararea cărnii de porc

Bucățile mari de carne de porc pot fi gătite în nenumărate feluri. Fripturile de porc suculente impresionează prin gustul intens si textură, iar partea cu inserții de grăsime are cea mai bună savoare atunci când este gătită în cuptor.

Mușchiuleț de porc preparate traditionale Ultrafresh

Delectare ușoară într-o crustă crocantă

Cei care doresc să servească o carne la grătar nu se vor gândi, probabil, la pui în primul rând. Cu toate acestea, gustul cărnii de pui la grătar este unul cu totul special, dacă acesta este pregătit ca la carte. Fie că este doar o pulpă, fie o carcasă întreagă, puiul poate fi preparat la foc în multe variante – atât timp cât carnea slabă și ușoară se prepară lent.

Ultrafresh

Biban de mare la grătar

Cu siguranță mulți dintre clienții tăi sunt interesați de preparatele cu carne de pește. Îți propunem biban de mare la grătar cu sos de unt alb și busuioc, o rețetă foarte gustoasă.

Pește Restaurant