caracatita-cu-naut-668x267px

Caracatiță cu salată de năut

Ingrediente pentru 4 porții:

  • 1 bucată caracatiță (630 g)
  • 1 bucată ceapă curățată
  • 10 g usturoi
  • 300 g năut fiert
  • 80 g ardei copt curățat și tăiat cubulețe
  • 15 g coriandru proaspăt METRO Chef
  • 50 ml ulei de măsline extra virgin METRO Chef
  • 15 g ceapă roșie julienne fin
  • 3 g oțet de vin alb
  • 10 ml zeamă de lime
  • sare și piper după gust

Timp de preparare: 45 – 50 minute

Mod de preparare:

  1. Se spală caracatița și se pune la fiert într-o oală cu presiune, împreună cu jumătate de ceapă și un cățel de usturoi, pentru 20-25 de minute.
  2. După fierbere, caracatița se răcește într-un bol cu apă și gheață.
  3. Se usucă și se porționează în bucăți, după care se marinează cu sare, coriandru, zeamă de lime și ulei de măsline (20 ml).
  4. În timp ce se pregătește salata de năut, gătim bucățile de caracatiță la grătar.
  5. Pentru salată amestecăm năutul cu bucățile de ardei copt, ceapă roșie julienne, zeamă de lime, oțetul de vin, coriandrul rămas, uleiul de măsline și asezonăm cu sare și piper.

Prepararea cărnii de porc

Bucățile mari de carne de porc pot fi gătite în nenumărate feluri. Fripturile de porc suculente impresionează prin gustul intens si textură, iar partea cu inserții de grăsime are cea mai bună savoare atunci când este gătită în cuptor.

Mușchiuleț de porc preparate traditionale Ultrafresh

Delectare ușoară într-o crustă crocantă

Cei care doresc să servească o carne la grătar nu se vor gândi, probabil, la pui în primul rând. Cu toate acestea, gustul cărnii de pui la grătar este unul cu totul special, dacă acesta este pregătit ca la carte. Fie că este doar o pulpă, fie o carcasă întreagă, puiul poate fi preparat la foc în multe variante – atât timp cât carnea slabă și ușoară se prepară lent.

Ultrafresh

Biban de mare la grătar

Cu siguranță mulți dintre clienții tăi sunt interesați de preparatele cu carne de pește. Îți propunem biban de mare la grătar cu sos de unt alb și busuioc, o rețetă foarte gustoasă.

Pește Restaurant