calcan-mediteranean-668x267px

Calcan mediteranean cu sos beurre nantais

Ingrediente pentru 4 porții:

  • Calcan mediteranean  1400 g
  • Ceapă galbenă  70 g
  • Unt HORECA Select 180 g
  • Smântână lichidă Gran Cucina 70 ml
  • Vin alb 60 ml
  • Sare fină HORECA Select după gust
  • Piper negru măcinat după gust

Mod de preparare:

  1. Calcanul se filetează, iar fileurile se gătesc la aburi timp de 7 minute.
  2. Separat se face sosul din ceapă călită în unt și apoi se reduce cu vin alb, apoi cu smântână. Se încorporează treptat untul tăiat cuburi, amestecând continuu.
  3. Sosul se retrage de pe foc, se amestecă în blender, se condimentează cu sare și piper și se sevește cald împreună cu fileurile de calcan și legume natur.

Prepararea cărnii de porc

Bucățile mari de carne de porc pot fi gătite în nenumărate feluri. Fripturile de porc suculente impresionează prin gustul intens si textură, iar partea cu inserții de grăsime are cea mai bună savoare atunci când este gătită în cuptor.

Mușchiuleț de porc preparate traditionale Ultrafresh

Delectare ușoară într-o crustă crocantă

Cei care doresc să servească o carne la grătar nu se vor gândi, probabil, la pui în primul rând. Cu toate acestea, gustul cărnii de pui la grătar este unul cu totul special, dacă acesta este pregătit ca la carte. Fie că este doar o pulpă, fie o carcasă întreagă, puiul poate fi preparat la foc în multe variante – atât timp cât carnea slabă și ușoară se prepară lent.

Ultrafresh

Biban de mare la grătar

Cu siguranță mulți dintre clienții tăi sunt interesați de preparatele cu carne de pește. Îți propunem biban de mare la grătar cu sos de unt alb și busuioc, o rețetă foarte gustoasă.

Pește Restaurant