668x267

Biban de mare la grătar

Ingrediente

Pentru 4 persoane

-biban de mare 1600 g

-unt 120 g

-smântână lichidă 120 ml

-vin alb 60 ml

-ceapă albă 50 g

-busuioc, sare, piper după gust

Mod de preparare

Cu ajutorul unui cuțit cu lama flexibilă bibanul de mare se filetează, după care se condimentează cu sare și piper și se gătește pe grătarul încins aproximativ 2 minute pe fiecare parte. Separat, se prepară sosul din ceapa redusă cu vin alb, apoi cu smântână, după care se încorporează treptat untul tăiat cuburi, amestecând continuu. La servire, sosul se strecoară și se aromatizează cu busuioc proaspăt.


Escalop de vită normand

Escalopul este de obicei făcut din mușchi de vită fiert, modul de preparare variind. Escalopul de vită normand este o rețetă inspirată din bucătăria franțuzească. Iată cum se prepară!

Restaurant

Prăjitură Cerisier

Prăjitura Cerisier este un desert destul de des întâlnit în meniurile restaurantelor. Dacă încă nu știi rețeta, noi ți-o prezentăm aici.

Restaurant Desert

File de porc glazurat

Îți propunem o rețetă cu carne de porc pe care cu siguranță o vei prelua în meniul restaurantului tău.

Restaurant