668x267

Biban de mare la grătar

Ingrediente

Pentru 4 persoane

-biban de mare 1600 g

-unt 120 g

-smântână lichidă 120 ml

-vin alb 60 ml

-ceapă albă 50 g

-busuioc, sare, piper după gust

Mod de preparare

Cu ajutorul unui cuțit cu lama flexibilă bibanul de mare se filetează, după care se condimentează cu sare și piper și se gătește pe grătarul încins aproximativ 2 minute pe fiecare parte. Separat, se prepară sosul din ceapa redusă cu vin alb, apoi cu smântână, după care se încorporează treptat untul tăiat cuburi, amestecând continuu. La servire, sosul se strecoară și se aromatizează cu busuioc proaspăt.


Cum a fost la masterclass-ul de pizza susținut de Fabio Cristiano la Academia de Gastronomie

Ne face plăcere să vă anunțăm că, împreună cu partenerul nostru ANTIMO CAPUTO, am organizat săptămâna trecută, în cadrul Academiei de Gastronomie Militari, un masterclass de pizza susținut de faimosul pizzaiolo FABIO CRISTIANO, brand ambassador CAPUTO.,

Profesional Restaurant

Dorada: culoare vie și gust divin

Dorada este unul dintre peștii cei mai apreciați și care au fost consumați din cele mai vechi timpuri. Există și un motiv pentru asta: este aproape lipsită de oase, are un gust specific foarte bun și este atât de ușor de preparat, încât și începătorii care nu prea au experiență în gătitul peștelui, se dovedesc bucătari iscusiți.

Pește

Peștii plați - delicioase ciudățenii ale naturii

Arată ca niște ciudățenii ale naturii și oferă gurmanzilor o experiență specială: prin aromele fine, peștii plați cum ar fi cambula, calcanul și Limba-de-mare aduc un plus de valoare oricărui meniu.

Pește Ultrafresh