biban-668x267px

Biban la cuptor în crustă de sare aromată

Ingrediente pentru 10 porții:

  • Biban mare (400-500 g) 2,4 kg
  • Sare de mare grunjoasă 3 kg
  • Condimente pentru marinat pește(piper negru, usturoi, rozmarin, coriandru, mărar, curcumă, boia de ardei iute) 50 g
  • Albușuri de ou 3 bucăți
  • Margarină 125 g
  • Fasole mange-tout 1 kg
  • Cartofi noi 1 kg
  • Pătrunjel tocat 30 g
  • Ulei de măsline 50 ml

Mod de preparare:

  1. Se curăță peștii fără a se îndepărta solzii și se condimentează interiorul lor
  2. Se prepară marinata cu ulei de măsline, suc de lămâie, condimente și sare de mare grunjoasă
  3. Se adaugă albușurile de ou și se amestecă bine cu celelalte ingrediente
  4. Se acoperă peștele cu sarea marinată și se presară condimentele
  5. Se așează peștii într-o tavă și se prăjesc la cuptor la 200 de grade Celsius, timp de 40-50 de minute.
  6. Se fierb cartofii în coajă în supa preparată din 20 g de concentrat de legume și 1 l de apă , păstrându-i apoi calzi și se fierbe fasolea mange-tout în același bulion.
  7. Se topește margarina și se adaugă 50 ml ulei de măsline , pătrunjel tocat mărunt și se asezonează cu sare. Se scot peștii din cuptor și se îndepărtează crusta de sare , se taie felii și se servesc cu legume și sos, fierbinți.

Prepararea cărnii de porc

Bucățile mari de carne de porc pot fi gătite în nenumărate feluri. Fripturile de porc suculente impresionează prin gustul intens si textură, iar partea cu inserții de grăsime are cea mai bună savoare atunci când este gătită în cuptor.

Mușchiuleț de porc preparate traditionale Ultrafresh

Delectare ușoară într-o crustă crocantă

Cei care doresc să servească o carne la grătar nu se vor gândi, probabil, la pui în primul rând. Cu toate acestea, gustul cărnii de pui la grătar este unul cu totul special, dacă acesta este pregătit ca la carte. Fie că este doar o pulpă, fie o carcasă întreagă, puiul poate fi preparat la foc în multe variante – atât timp cât carnea slabă și ușoară se prepară lent.

Ultrafresh

Biban de mare la grătar

Cu siguranță mulți dintre clienții tăi sunt interesați de preparatele cu carne de pește. Îți propunem biban de mare la grătar cu sos de unt alb și busuioc, o rețetă foarte gustoasă.

Pește Restaurant