reteta piure

Piure de cartofi cu morcovi și curry

Ingrediente pentru 4 porții:

morcovi 400 g

cartofi 400 g

unt 100 g

smântână lichidă 100 g

curry 4 g

chimen măcinat 2 g

sare și piper după gust

Mod de preparare

Morcovii și cartofii se spală, se curăță de coajă și se fierb separat în apa cu sare. Se scot, se pasează, se adaugă untul topit și smântâna lichidă și se amestecă până se obține o compoziție omogenă. Se asezonează cu sare, piper, curry și chimen măcinat. Piureul astfel obținut se poate folosi pentru a realiza garnituri deosebite cu ajutorul posului.

 


Portocale - gustul proaspăt și suculent

Portocalele cresc în toate părțile lumii și pun prospețime în farfurie.

Fructe si legume

Biban de mare la grătar

Cu siguranță mulți dintre clienții tăi sunt interesați de preparatele cu carne de pește. Îți propunem biban de mare la grătar cu sos de unt alb și busuioc, o rețetă foarte gustoasă.

Pește Restaurant

Escalop de vită normand

Escalopul este de obicei făcut din mușchi de vită fiert, modul de preparare variind. Escalopul de vită normand este o rețetă inspirată din bucătăria franțuzească. Iată cum se prepară!

Restaurant