reteta piure

Piure de cartofi cu morcovi și curry

Ingrediente pentru 4 porții:

morcovi 400 g

cartofi 400 g

unt 100 g

smântână lichidă 100 g

curry 4 g

chimen măcinat 2 g

sare și piper după gust

Mod de preparare

Morcovii și cartofii se spală, se curăță de coajă și se fierb separat în apa cu sare. Se scot, se pasează, se adaugă untul topit și smântâna lichidă și se amestecă până se obține o compoziție omogenă. Se asezonează cu sare, piper, curry și chimen măcinat. Piureul astfel obținut se poate folosi pentru a realiza garnituri deosebite cu ajutorul posului.

 


Cum a fost la masterclass-ul de pizza susținut de Fabio Cristiano la Academia de Gastronomie

Ne face plăcere să vă anunțăm că, împreună cu partenerul nostru ANTIMO CAPUTO, am organizat săptămâna trecută, în cadrul Academiei de Gastronomie Militari, un masterclass de pizza susținut de faimosul pizzaiolo FABIO CRISTIANO, brand ambassador CAPUTO.,

Profesional Restaurant

Cele mai căutate soiuri de roșii

Mâncărurile mediteraneene ar fi de neconceput fără roșii, la fel și băutura Bloody Mary. Rar se găsesc legume la fel de versatile ca roșiile și probabil din acest motiv acestea sunt unele dintre cele mai populare din lume. Destul de ciudat este faptul că o perioadă lungă de timp, roșiile au fost ignorate ca ingredient.

Fructe si legume

Portocale - gustul proaspăt și suculent

Portocalele cresc în toate părțile lumii și pun prospețime în farfurie.

Fructe si legume