Dovlecei banner

Dovlecei umpluţi cu piept de pui

Ingrediente:

  • dovlecei 2500 g
  • piept de pui 2000 g
  • roşii cherry 200 g
  • ceapă verde 100 g
  • usturoi20 g
  • ulei de măsline Metro Chef 100 ml
  • unt Metro Chef 200 g
  • sos de roşii Metro Chef 200 ml
  • cimbrişor Metro Chef 5 g
  • parmezan Metro Chef 150 g
  • caşcaval Metro Chef 300 g
  • sare fină Metro Chef 30 g
  • piper negru Metro Chef 5 g

 

 

Mod de preparare:

  1. Dovleceii se taie pe jumătate și se îndepartează partea din interior, se aşază pe o tavă pentru cuptor.
  2. Pieptul de pui se taie mărunt, se sotează într-o tigaie cu ulei de măsline, usturoi şi o crenguţă de cimbrişor.
  3. Se adaugă ceapa verde tăiată mărunt, sosul de roşii, parmezanul ras şi se as ezonează cu sare şi piper.
  4. Se umple dovleceii cu compozitia obţinută, iar deasupra se pun cubuleţe de unt.
  5. Tava se acoperă cu un capac şi se introduce în cuptor timp de aproximativ 30 de minute, la temperatura de 180 grade celsius.
  6. Se scoate tava din cuptor, se presară caşcaval ras peste dovlecei si se mai introduc în cuptor timp de aproximativ 10 minute, fără capac. Opţional se pot servi cu sos tzatziki.

Campionatul FIFA - Cum te pregătești

Acest eveniment sportiv este o oportunitate pentru orice antreprenor și ar trebui folosit pentru a crea awareness despre existența restaurantului sau a barului pe care îl deţine.

Revanzatori Gustare

Sandviş Club

O reţetă savuroasă de sandvişuri cu piept de pui şi ingrediente proaspete perfectă pentru orice meniu.

Gustare Ultrafresh Sandvis Carne de pasăre

Croque-Monsieur

Croque-Monsieur, un sendviș clasic franțuzesc, servit în cafenelele și barurile din Franța ca și quick snack și care s-a răspândit peste tot în lume. Croque-Madame are în plus oul prăjit de deasupra, precum o pălărie de damă.

Gustare Sandvis