cartofi-gratinați-dauphinoise

Cartofi gratinați dauphinoise

Ingrediente pentru 4 porții:

  • Cartofi 800 g
  • Lapte FINE LIFE 300 ml
  • Unt HORECA Select 60 g
  • Parmezan ras HORECA Select 150 g
  • Smântână 500 ml
  • Nucșoară HORECA Select după gust
  • Sare și piper HORECA Select după gust
  • Usturoi 8 g


Mod de preparare

  1. Cartofii se taie felii subțiri și se fierb în 300 ml lapte și 300 ml smântână, unt , sare și piper aproximativ 10 minute.
  2. După fierbere se scot și se așează într-o tavă, iar deasupra adăugăm restul de smântână, parmezanul ras și introducem totul la cuptor timp de 45 de minute la 180 grade Celsius.

Șalăul - o aromă intensă din apele dulci

În unele țări, a fost dintotdeauna popular, în altele a fost descoperit recent, devenind peștele momentului: este vorba de șalău. Există motive întemeiate care explică faptul că a devenit din ce în ce mai popular printre bucătari și gurmanzi: acest pește de apă dulce, gustos și ușor de pregătit, are un număr impresionant de calități care îl fac să fie foarte ușor de gătit.

peste Ultrafresh

Cum a fost la masterclass-ul de pizza susținut de Fabio Cristiano la Academia de Gastronomie

Ne face plăcere să vă anunțăm că, împreună cu partenerul nostru ANTIMO CAPUTO, am organizat săptămâna trecută, în cadrul Academiei de Gastronomie Militari, un masterclass de pizza susținut de faimosul pizzaiolo FABIO CRISTIANO, brand ambassador CAPUTO.,

Profesional Restaurant

Peștii plați - delicioase ciudățenii ale naturii

Arată ca niște ciudățenii ale naturii și oferă gurmanzilor o experiență specială: prin aromele fine, peștii plați cum ar fi cambula, calcanul și Limba-de-mare aduc un plus de valoare oricărui meniu.

Pește Ultrafresh