cartofi-gratinați-dauphinoise

Cartofi gratinați dauphinoise

Ingrediente pentru 4 porții:

  • Cartofi 800 g
  • Lapte FINE LIFE 300 ml
  • Unt HORECA Select 60 g
  • Parmezan ras HORECA Select 150 g
  • Smântână 500 ml
  • Nucșoară HORECA Select după gust
  • Sare și piper HORECA Select după gust
  • Usturoi 8 g


Mod de preparare

  1. Cartofii se taie felii subțiri și se fierb în 300 ml lapte și 300 ml smântână, unt , sare și piper aproximativ 10 minute.
  2. După fierbere se scot și se așează într-o tavă, iar deasupra adăugăm restul de smântână, parmezanul ras și introducem totul la cuptor timp de 45 de minute la 180 grade Celsius.

Prepararea cărnii de porc

Bucățile mari de carne de porc pot fi gătite în nenumărate feluri. Fripturile de porc suculente impresionează prin gustul intens si textură, iar partea cu inserții de grăsime are cea mai bună savoare atunci când este gătită în cuptor.

Mușchiuleț de porc preparate traditionale Ultrafresh

Delectare ușoară într-o crustă crocantă

Cei care doresc să servească o carne la grătar nu se vor gândi, probabil, la pui în primul rând. Cu toate acestea, gustul cărnii de pui la grătar este unul cu totul special, dacă acesta este pregătit ca la carte. Fie că este doar o pulpă, fie o carcasă întreagă, puiul poate fi preparat la foc în multe variante – atât timp cât carnea slabă și ușoară se prepară lent.

Ultrafresh

Portocale - gustul proaspăt și suculent

Portocalele cresc în toate părțile lumii și pun prospețime în farfurie.

Fructe si legume