prajitura tulipa

Tulipa cu cremă de vanilie și struguri

Ingrediente pentru o porție

Jeleu neutru(decorgel neutru) 5 g

Făină 10 g

Zahăr pudră 10 g

Albuș de ou 18 g

Unt 13 g

Ciocolată neagră Horeca Select 10 g

Pudră cremă carmona 30 g

Kiwi 10 g

Căpșuni 10 g

Struguri negri 20 g

Struguri Albi 20 g

Mentă proaspătă 2 g

Lapte 50 ml

Frișcă bătută 10 g

Ornamente și arome 5 g

 

Mod de preparare

Se prepară o compoziție de aluat moale din făină, zahăr, albuș de ou și unt. Compoziția se întinde pe foaie de silicon de patiserie, se introduce la cuptor pentru 5-6 minute la 180 C ,după care se scoate și se modelează în mână în formă de coșuleț. Când s-a răcit se introduc marginile coșulețului în ciocolata neagră topită. Crema de vanilie se obține din lapte care se amestecă cu pudră cremă carmona până ce compoziția se leagă și se omogenizează. Crema obținută se amestecă cu frișca bătută. Cu ajutorul unui pos, coșulețul se umple cu crema de vanilie. Deasupra se ornează cu struguri albi și negri, frișcă, iar peste se adaugă jeleul neutru cu ajutorul unei pensule pentru ca fructele să nu se oxideze și sa aibă luciu. Se servește cu sos de zmeură și fructul pasiunii.


Biban de mare la grătar

Cu siguranță mulți dintre clienții tăi sunt interesați de preparatele cu carne de pește. Îți propunem biban de mare la grătar cu sos de unt alb și busuioc, o rețetă foarte gustoasă.

Pește Restaurant

Escalop de vită normand

Escalopul este de obicei făcut din mușchi de vită fiert, modul de preparare variind. Escalopul de vită normand este o rețetă inspirată din bucătăria franțuzească. Iată cum se prepară!

Restaurant

Prăjitură Cerisier

Prăjitura Cerisier este un desert destul de des întâlnit în meniurile restaurantelor. Dacă încă nu știi rețeta, noi ți-o prezentăm aici.

Restaurant Desert