brik cu ton

Brik cu ton

Ingrediente pentru 10 porții

cartofi 1 kg.

pătrunjel 50 gr.

foi de plăcintă Metro Chef 400 gr.

ouă Metro Chef 6 buc.

ton la conservă Metro Chef 300 gr.

chimen semințe Fine Life 1 gr.

ulei de măsline Metro Chef 200 ml.

sare fină Metro Chef 20 gr.

piper negru Metro Chef 2 gr.

Mod de preparare

Cartofii se fierb timp de aproximativ 30 de minute. Se curăță de coajă, se dau pe răzătoare. Într-un bol se amestecă tonul, cartofii, pătrunjelul tăiat mărunt, ouă, sare, piper și chimen. Foile de plăcintă se taie să aibă lățimea de 8 - 10 cm. Pe fiecare foaie se pune câte o lingură de compoziție. Se împachetează în forma de triunghi, cu o pensula se ung cu ulei. Cuptorul se încălzește la temperatura de 180 grade Celsius. Triunghiurile se așază pe o tavă pentru cuptor. Se gătesc în cuptor timp de aproximativ 10 - 11 minute. Se servesc calde.

 

 


Prepararea cărnii de porc

Bucățile mari de carne de porc pot fi gătite în nenumărate feluri. Fripturile de porc suculente impresionează prin gustul intens si textură, iar partea cu inserții de grăsime are cea mai bună savoare atunci când este gătită în cuptor.

Mușchiuleț de porc preparate traditionale Ultrafresh

Preparate tradiționale de Paști consumate pe Glob

La fel ca multe alte sărbători, Paștele este sărbătorit în lume cu o diversitate de preparate culinare, unice și delicioase . Vă prezentăm mai departe feluri preparate de Paști în 15 țări diferite - de la tort de fructe cu marțipan în Marea Britanie, până la plăcintă cu ciuperci în Argentina

preparate traditionale Pasti