salata de praz

Salată de praz cu sos vinaigrette

Ușor de preparat, dar cu un gust delicios, salata de praz cu sos vinaigrette poate fi cu ușurință introdusă în meniul oricărui local.

Ingrediente pentru 10 porții

-praz proaspăt 1600 g

-ulei pentru salată 200 ml

-ouă 2 buc.

-pătrunjel proaspăt 50 g

-ceapă albă 50 g

-muștar, oțet, sare și piper după gust

-suc de lămâie 20 ml

Mod de preparare

Prazul întreg se spală de mai multe ori și se fierbe în apă cu sare și suc de lămâie, după care se răcește în apa cu gheață. Sosul vinaigrette se prepară din oțet, muștar, montat cu ulei, ceapa tăiată julienne, ouăle și pătrunjelul tocat. Se taie prazul sub formă de batoane și se servește cu sosul vinaigrette alternând pe farfurie batoanele de praz cu sosul.


Cum a fost la masterclass-ul de pizza susținut de Fabio Cristiano la Academia de Gastronomie

Ne face plăcere să vă anunțăm că, împreună cu partenerul nostru ANTIMO CAPUTO, am organizat săptămâna trecută, în cadrul Academiei de Gastronomie Militari, un masterclass de pizza susținut de faimosul pizzaiolo FABIO CRISTIANO, brand ambassador CAPUTO.,

Profesional Restaurant

Aromatic și decorativ, un plus de gust în rețetele de primăvară

Ierburile proaspete îmbunătățesc atât gustul cât și aspectul rețetelor de primăvară de pretutindeni. Fie că este vorba de pătrunjel pe cartofi sau de arpagic în omletă, când sunt în cantitățile corecte, acestea le dau chiar și celor mai simple mâncăruri acel ceva în plus care este important.

Restaurant Fructe si legume

Biban de mare la grătar

Cu siguranță mulți dintre clienții tăi sunt interesați de preparatele cu carne de pește. Îți propunem biban de mare la grătar cu sos de unt alb și busuioc, o rețetă foarte gustoasă.

Pește Restaurant