salata de praz

Salată de praz cu sos vinaigrette

Ușor de preparat, dar cu un gust delicios, salata de praz cu sos vinaigrette poate fi cu ușurință introdusă în meniul oricărui local.

Ingrediente pentru 10 porții

-praz proaspăt 1600 g

-ulei pentru salată 200 ml

-ouă 2 buc.

-pătrunjel proaspăt 50 g

-ceapă albă 50 g

-muștar, oțet, sare și piper după gust

-suc de lămâie 20 ml

Mod de preparare

Prazul întreg se spală de mai multe ori și se fierbe în apă cu sare și suc de lămâie, după care se răcește în apa cu gheață. Sosul vinaigrette se prepară din oțet, muștar, montat cu ulei, ceapa tăiată julienne, ouăle și pătrunjelul tocat. Se taie prazul sub formă de batoane și se servește cu sosul vinaigrette alternând pe farfurie batoanele de praz cu sosul.


Biban de mare la grătar

Cu siguranță mulți dintre clienții tăi sunt interesați de preparatele cu carne de pește. Îți propunem biban de mare la grătar cu sos de unt alb și busuioc, o rețetă foarte gustoasă.

Pește Restaurant

Escalop de vită normand

Escalopul este de obicei făcut din mușchi de vită fiert, modul de preparare variind. Escalopul de vită normand este o rețetă inspirată din bucătăria franțuzească. Iată cum se prepară!

Restaurant

Prăjitură Cerisier

Prăjitura Cerisier este un desert destul de des întâlnit în meniurile restaurantelor. Dacă încă nu știi rețeta, noi ți-o prezentăm aici.

Restaurant Desert