Daiquiri

Cocktail Daiquiri

Ingrediente:

  • 60 ml rom alb

  • 25 ml suc de lime

  • 10 ml sirop de zahăr

  • Gheaţă

  • O felie de lime pentru decor

Mod de preparare:

Toate ingredientele se introduc într-un shaker care se agită foarte bine pentru câteva minute.

Compoziţia obţinută se filtrează prin sită de bar şi se transferă într-un pahar de cocktail. Ca decor folosim o felie de lime.


Biban de mare la grătar

Cu siguranță mulți dintre clienții tăi sunt interesați de preparatele cu carne de pește. Îți propunem biban de mare la grătar cu sos de unt alb și busuioc, o rețetă foarte gustoasă.

Pește Restaurant

Escalop de vită normand

Escalopul este de obicei făcut din mușchi de vită fiert, modul de preparare variind. Escalopul de vită normand este o rețetă inspirată din bucătăria franțuzească. Iată cum se prepară!

Restaurant

Prăjitură Cerisier

Prăjitura Cerisier este un desert destul de des întâlnit în meniurile restaurantelor. Dacă încă nu știi rețeta, noi ți-o prezentăm aici.

Restaurant Desert