tăiere-piept-rață

Separarea pieptului de rață de restul carcasei

Atât rața sălbatică, precum și cea crescută în gospodărie, sunt la fel de gustoase, alegerea depinzând doar de preferința personală. Trebuie să țineți cont doar de faptul că femela are o carne cu textură delicată și o savoare deosebită. carnea de rață este de foarte bună calitate atunci când este fermă, iar pielea e ușoară și nu are prea multă grăsime.

Pentru a detașa pieptul de rață de pe os aveți nevoie de aproximativ 5 minute.

Se face o tăietură pe lângă osul pieptului cu un cuțit foarte ascuțit. Se urmărește curbura corpului, de-a lungul pieptului, se separă cele două file-uri de piept tăind puțin câte puțin și ținând cuțitul aproape de coaste.

Mai departe, fie se scoate pielea de pe bucățile de piept tăiate, fie se prepară cu piele cu tot. Se pot prepara multe rețete delicioase din piept de rață. Sosul din suc de portocale, de exemplu, se asociază excelent cu carnea de rață.


Șalăul - o aromă intensă din apele dulci

În unele țări, a fost dintotdeauna popular, în altele a fost descoperit recent, devenind peștele momentului: este vorba de șalău. Există motive întemeiate care explică faptul că a devenit din ce în ce mai popular printre bucătari și gurmanzi: acest pește de apă dulce, gustos și ușor de pregătit, are un număr impresionant de calități care îl fac să fie foarte ușor de gătit.

Fresh peste Ultrafresh

Cum a fost la masterclass-ul de pizza susținut de Fabio Cristiano la Academia de Gastronomie

Ne face plăcere să vă anunțăm că, împreună cu partenerul nostru ANTIMO CAPUTO, am organizat săptămâna trecută, în cadrul Academiei de Gastronomie Militari, un masterclass de pizza susținut de faimosul pizzaiolo FABIO CRISTIANO, brand ambassador CAPUTO.,

Profesional Restaurant

Peștii plați - delicioase ciudățenii ale naturii

Arată ca niște ciudățenii ale naturii și oferă gurmanzilor o experiență specială: prin aromele fine, peștii plați cum ar fi cambula, calcanul și Limba-de-mare aduc un plus de valoare oricărui meniu.

Pește Ultrafresh