tăiere-piept-rață

Separarea pieptului de rață de restul carcasei

Atât rața sălbatică, precum și cea crescută în gospodărie, sunt la fel de gustoase, alegerea depinzând doar de preferința personală. Trebuie să țineți cont doar de faptul că femela are o carne cu textură delicată și o savoare deosebită. carnea de rață este de foarte bună calitate atunci când este fermă, iar pielea e ușoară și nu are prea multă grăsime.

Pentru a detașa pieptul de rață de pe os aveți nevoie de aproximativ 5 minute.

Se face o tăietură pe lângă osul pieptului cu un cuțit foarte ascuțit. Se urmărește curbura corpului, de-a lungul pieptului, se separă cele două file-uri de piept tăind puțin câte puțin și ținând cuțitul aproape de coaste.

Mai departe, fie se scoate pielea de pe bucățile de piept tăiate, fie se prepară cu piele cu tot. Se pot prepara multe rețete delicioase din piept de rață. Sosul din suc de portocale, de exemplu, se asociază excelent cu carnea de rață.


Prepararea cărnii de porc

Bucățile mari de carne de porc pot fi gătite în nenumărate feluri. Fripturile de porc suculente impresionează prin gustul intens si textură, iar partea cu inserții de grăsime are cea mai bună savoare atunci când este gătită în cuptor.

Mușchiuleț de porc preparate traditionale Ultrafresh

Delectare ușoară într-o crustă crocantă

Cei care doresc să servească o carne la grătar nu se vor gândi, probabil, la pui în primul rând. Cu toate acestea, gustul cărnii de pui la grătar este unul cu totul special, dacă acesta este pregătit ca la carte. Fie că este doar o pulpă, fie o carcasă întreagă, puiul poate fi preparat la foc în multe variante – atât timp cât carnea slabă și ușoară se prepară lent.

Ultrafresh

Biban de mare la grătar

Cu siguranță mulți dintre clienții tăi sunt interesați de preparatele cu carne de pește. Îți propunem biban de mare la grătar cu sos de unt alb și busuioc, o rețetă foarte gustoasă.

Pește Restaurant