friptura

Cum să faci o friptură de vită perfectă

Recomandate pentru prăjire, grătar sau cuptor: mușchi, antricot, vrăbioară. T-bone, faux-fillet (piesa din spată) sau rasol alb (piesa din pulpă).

Recomandate pentru inăbușire sau fierbere: spata, pulpa, rasol, piept și coaste.


ÎN SÂNGE - BLUE

Se gătește până când temperatura interioară atinge 50 grade Celsius.

RARE

Se gătește până când temperatura interioară atinge 60 grade Celsius.

MEDIUM RARE

Se gătește până când temperatura interioară atinge 65 grade Celsius.

MEDIUM

Se gătește până când temperatura interioară atinge 70 grade Celsius.

BINE FĂCUT - WELL DONE

Se gătește până când temperatura interioară atinge 77 grade Celsius.

FOARTE BINE FĂCUT - VERY WELL DONE

Se gătește până când temperatura interioară atinge 82 grade Celsius.

Șalăul - o aromă intensă din apele dulci

În unele țări, a fost dintotdeauna popular, în altele a fost descoperit recent, devenind peștele momentului: este vorba de șalău. Există motive întemeiate care explică faptul că a devenit din ce în ce mai popular printre bucătari și gurmanzi: acest pește de apă dulce, gustos și ușor de pregătit, are un număr impresionant de calități care îl fac să fie foarte ușor de gătit.

peste Ultrafresh

Cum a fost la masterclass-ul de pizza susținut de Fabio Cristiano la Academia de Gastronomie

Ne face plăcere să vă anunțăm că, împreună cu partenerul nostru ANTIMO CAPUTO, am organizat săptămâna trecută, în cadrul Academiei de Gastronomie Militari, un masterclass de pizza susținut de faimosul pizzaiolo FABIO CRISTIANO, brand ambassador CAPUTO.,

Profesional Restaurant

Peștii plați - delicioase ciudățenii ale naturii

Arată ca niște ciudățenii ale naturii și oferă gurmanzilor o experiență specială: prin aromele fine, peștii plați cum ar fi cambula, calcanul și Limba-de-mare aduc un plus de valoare oricărui meniu.

Pește Ultrafresh