friptura

Cum să faci o friptură de vită perfectă

Recomandate pentru prăjire, grătar sau cuptor: mușchi, antricot, vrăbioară. T-bone, faux-fillet (piesa din spată) sau rasol alb (piesa din pulpă).

Recomandate pentru inăbușire sau fierbere: spata, pulpa, rasol, piept și coaste.


ÎN SÂNGE - BLUE

Se gătește până când temperatura interioară atinge 50 grade Celsius.

RARE

Se gătește până când temperatura interioară atinge 60 grade Celsius.

MEDIUM RARE

Se gătește până când temperatura interioară atinge 65 grade Celsius.

MEDIUM

Se gătește până când temperatura interioară atinge 70 grade Celsius.

BINE FĂCUT - WELL DONE

Se gătește până când temperatura interioară atinge 77 grade Celsius.

FOARTE BINE FĂCUT - VERY WELL DONE

Se gătește până când temperatura interioară atinge 82 grade Celsius.

Prepararea cărnii de porc

Bucățile mari de carne de porc pot fi gătite în nenumărate feluri. Fripturile de porc suculente impresionează prin gustul intens si textură, iar partea cu inserții de grăsime are cea mai bună savoare atunci când este gătită în cuptor.

Mușchiuleț de porc preparate traditionale Ultrafresh

Delectare ușoară într-o crustă crocantă

Cei care doresc să servească o carne la grătar nu se vor gândi, probabil, la pui în primul rând. Cu toate acestea, gustul cărnii de pui la grătar este unul cu totul special, dacă acesta este pregătit ca la carte. Fie că este doar o pulpă, fie o carcasă întreagă, puiul poate fi preparat la foc în multe variante – atât timp cât carnea slabă și ușoară se prepară lent.

Ultrafresh

Biban de mare la grătar

Cu siguranță mulți dintre clienții tăi sunt interesați de preparatele cu carne de pește. Îți propunem biban de mare la grătar cu sos de unt alb și busuioc, o rețetă foarte gustoasă.

Pește Restaurant