friptura

Cum să faci o friptură de vită perfectă

Recomandate pentru prăjire, grătar sau cuptor: mușchi, antricot, vrăbioară. T-bone, faux-fillet (piesa din spată) sau rasol alb (piesa din pulpă).

Recomandate pentru inăbușire sau fierbere: spata, pulpa, rasol, piept și coaste.


ÎN SÂNGE - BLUE

Se gătește până când temperatura interioară atinge 50 grade Celsius.

RARE

Se gătește până când temperatura interioară atinge 60 grade Celsius.

MEDIUM RARE

Se gătește până când temperatura interioară atinge 65 grade Celsius.

MEDIUM

Se gătește până când temperatura interioară atinge 70 grade Celsius.

BINE FĂCUT - WELL DONE

Se gătește până când temperatura interioară atinge 77 grade Celsius.

FOARTE BINE FĂCUT - VERY WELL DONE

Se gătește până când temperatura interioară atinge 82 grade Celsius.

Șalăul - o aromă intensă din apele dulci

În unele țări, a fost dintotdeauna popular, în altele a fost descoperit recent, devenind peștele momentului: este vorba de șalău. Există motive întemeiate care explică faptul că a devenit din ce în ce mai popular printre bucătari și gurmanzi: acest pește de apă dulce, gustos și ușor de pregătit, are un număr impresionant de calități care îl fac să fie foarte ușor de gătit.

peste Ultrafresh

Prepararea cărnii de porc

Bucățile mari de carne de porc pot fi gătite în nenumărate feluri. Fripturile de porc suculente impresionează prin gustul intens si textură, iar partea cu inserții de grăsime are cea mai bună savoare atunci când este gătită în cuptor.

Mușchiuleț de porc preparate traditionale Ultrafresh

Delectare ușoară într-o crustă crocantă

Cei care doresc să servească o carne la grătar nu se vor gândi, probabil, la pui în primul rând. Cu toate acestea, gustul cărnii de pui la grătar este unul cu totul special, dacă acesta este pregătit ca la carte. Fie că este doar o pulpă, fie o carcasă întreagă, puiul poate fi preparat la foc în multe variante – atât timp cât carnea slabă și ușoară se prepară lent.

Ultrafresh