cum-să-decorezi-restaurantul

Decorarea restaurantului și a hotelului de Valentine’s Day

Câteva idei simple ar fi încurajarea cuplurilor să rezerve mese pe tot parcursul lunii februarie și oferirea de deserturi speciale. Restaurantele își pot spori vânzările prin oferirea de coșuri cu cadouri, prin vânzarea de ciocolată de calitate sau oferind un trandafir fiecărei femei de Valentines Day.

Ideea # 1: Aranjați un meniu cu tematica Valentine’s Day

Meniul poate fi aranjat sau prezentat în moduri care să sugereze iubirea și intimitatea: utilizarea culorilor pastelate, prezentarea meniului în formă de inimă, adăugarea de frișcă și servirea unor entrée-uri și cocktail-uri apetisante. Multe restaurante oferă alimente afrodisiace cum ar fi stridiile, ardeii iute, avocado, miere, sparanghel, banane și ciocolată.

Ideea # 2: Încurajați cererile în căsătorie

Multe cupluri folosesc Ziua Îndrăgostiților ca pe o ocazie de a cere în căsătorie.

Restaurantele pot încuraja ideea oferind bărbaților promoții subtile pentru o cerere în căsătorie memorabilă. Pachetul poate include flori, mesaje difuzate în restaurant, șampanie și o plimbare cu limuzina după cină. Împreună cu personalul bucătăriei, viitorul soț ar putea organiza ca inelul să fie ascuns în desert.

Ideea # 3: Promovare de guerrillă

Încercați o campanie de marketing de gherilă într-un cadru netradițional pentru a promova Ziua Îndrăgostiților. Câteva idei ar putea include îmbrăcarea unui angajat într-o inimă gigantică sau într-un costum de Cupidon pentru a distribui pliante.

O altă idee care ar putea atrage atenția este aceea de a organiza o zi anti-Valentine’s Day pentru cei deziluzionați în dragoste, sau sponsorizați o noapte specială pentru singles la bar, unde aceștia ar putea întâlni pe cineva special. Asigurați-vă că toate acestea sunt aliniate cu identitatea de brand.

Creați diferitele pachete pe baza profilului clienților dvs. Care este mai potrivit?

Iată câteva idei de pachete:

Tradițional: petale de trandafiri clasice, pahare de șampanie, mic dejun în pat și căpșuni acoperite cu ciocolată.

Relaxant: o zi la spa, masaj pentru cupluri, lumânări parfumate.

O noapte romantică în doi: serviciu de babysitting gratuit pentru familiile cu copii care aleg să-și petreacă Valentine’s Day la hotel.

Singles: Speed dating pentru cei singuri. Îi puteți converti pe aceste participanți în oaspeți ai hotelului, percepând o taxă de admitere pentru întâlnire, care include o ședere de o noapte la hotel!


teva idei de decorațiuni pentru camerele hotelului de Valentine’s Day:

  • Lumânările evocă intimitatea, alungă stresul și conferă un aer romantic camerei. Grupați lumânările împreună în mai multe colțuri ale camerei pentru un efect complet.
  • Plasați oglinzile în așa fel încât să reflecte lumina - astfel conferiți mai multă profunzime camerei.
  • Alegeți perdele sau draperii întunecate astfel încât să acopere orice fel de lumină din trafic sau zgomot din exterior care ar putea interveni în cadrul romantic creat.
  • Așternuturile de pat vor fi centrul întregului decor - alegeți mătasea și satinul, materialele perfecte pentru o astfel de ocazie.
  • Alegerea culorii așternuturilor rămâne un punct central al decorațiunii camerei. Mergeți pe nuanțe perlate, aurii sau bronz, sunt recunoscute pentru efectul romantic. Sub nicio formă nu folosiți gri, galben sau roz. Roșu, negru, alb, albastru sau verde sunt alte câteva culori cu care nu veți putea da greș.
  • Adăugarea unei texturi interesante pentru așternut este la fel de importantă. Blana falsă, catifeaua și velurul sunt țesături moi și bogate care pot fi folosite pentru pături și perne.
  • Adăugarea unui baldachin la patul dvs. va conferi dormitorului o atmosferă mai spațioasă.
  • Nu uitați de ciocolată și șampanie, de nelipsit pentru o atmosferă complet romantică.

 

Câteva idei de decorațiuni pentru mesele restaurantului de Valentines Day:

1. Creați o ambianță romantică cu lumânări

Decorați camerele oaspeților și restaurantul utilizând flori roșii sau roz care simbolizează energia, pasiunea și dragostea.

Creați o ambianță romantică cu lumânări în suporturi aurii, la care se pot asorta tacâmurile, tot aurii. De asemenea, puteți personaliza fiecare masă cu un card cu numele oaspeților scris de mână.

Lumânările sunt un detaliu foarte romantic, care inundă camera într-o lumină subtilă, creează o aură senzuală și pot fi folosite în moduri unice. Nu vă fie teamă să așezați lumânări colorate în roșu, roz, alb sau liliachii, de la intrare până la mese.

2. Muzica

Punctul central al Zilei Îndrăgostiților este muzica. Creați un playlist cu melodii de dragoste-sunetele de jazz sunt perfecte pentru o zi atât de romantică.

3. Iubirea trece prin stomac

O zi ideală a îndrăgostiților începe cu masa perfectă. Ornați masa cu trandafiri clasici, în roz și roșu romantic.

Propuneți produse speciale pentru această zi și adaptați meniul cu mâncare și dulciuri pentru cupluri. De asemenea, puteți să oferiți un pahar de șampanie la intrare sau să plasați o fântână de ciocolată la recepție.


Biban de mare la grătar

Cu siguranță mulți dintre clienții tăi sunt interesați de preparatele cu carne de pește. Îți propunem biban de mare la grătar cu sos de unt alb și busuioc, o rețetă foarte gustoasă.

Pește Restaurant

Escalop de vită normand

Escalopul este de obicei făcut din mușchi de vită fiert, modul de preparare variind. Escalopul de vită normand este o rețetă inspirată din bucătăria franțuzească. Iată cum se prepară!

Restaurant

Prăjitură Cerisier

Prăjitura Cerisier este un desert destul de des întâlnit în meniurile restaurantelor. Dacă încă nu știi rețeta, noi ți-o prezentăm aici.

Restaurant Desert