aparate cafenea

Aparate care îți ușurează munca în bucătăria cafenelei

Cafeneaua este locul în care admiratorii licorii magice a dimineții se așteaptă să întâlnească o atmosferă primitoare, servicii de calitate și produse desăvârșite. Întâmpină-i într-un spațiu dinamic cu produse delicioase, care să le ofere energia necesară pentru o zi reușită.

Asigură-te că personalul cafenelei este amabil și că are pregătirea necesară pentru prepararea cafelei și a deserturilor. De asemenea, asortarea și recomandarea celor mai potrivite produse pentru a întâmpina nevoile clienților conturează portretul unui barista desăvârșit.

Pe lângă talent și pasiune, adaugă și precizie

Astfel, dacă business-ul tău se concentrează în jurul deserturilor și cafelei, iată o listă de aparate electrocasnice care să ușureze munca în bucătărie a angajaților tăi, prin urmare care să contribuie la sporirea succesul cafenelei.

 1. Fierbător tip cană – ideal pentru pregătirea rapidă a ceaiurilor și foarte practic grație mânerului.

   

 2. Espressor de cafea – elementul central al unei cafenele, nu trebuie să lipsească dacă vrei să le oferi clienților cafea gustoasă cu modele inedite.

   

 3. Cântar de bucătărie – util în cazul în care pregătești prăjiturile în cafenea, pentru măsurarea cantității de ingrediente.

   

 4. Mixer de mână – esențial în orice bucătărie, mai ales pentru amestecarea aluatului de prăjitură.

   

 5. Storcător de fructe – un desert savuros merge servit alături de un fresh proaspăt, așa că achiziționarea unui storcător de fructe este o investiție binevenită.

   

 6. Vitrină frigorifică – foarte utilă în cafenea pentru păstrarea și expunerea deserturilor, facilitând accesul clienților și implicit decizia de cumpărare.

 

Sperăm că articolul de față să te ajute la echiparea bucătăriei cafenelei tale cu aparate care să ușureze procesul de preparare a celor mai bune produse, prin urmare, la oferirea unei experiențe desăvârșite.


Din adâncimile mării, proaspete pe grătar: fructele de mare

Din adâncimile mării, proaspete pe grătar: fructele de mare se numără printre cele mai delicioase gustări care aduc un plus de varietate meniului pentru grătar și contrabalansează delicat cele mai grele mâncăruri.

Fructe de mare sfaturi

Delicii proaspăt stoarse - sucuri de fructe și de legume

Sucul este bun - proaspăt stors este și mai bun! Nu doar că are un gust extraordinar dacă este proaspăt, dar oferă și posibilitatea de a servi invitaților creații surprinzătoare.

Fresh sfaturi

Cum aranjezi mobilierul terasei pentru eficiență maximă

În aranjarea mobilierului pentru terasă, eficientizarea este cheia. Profită la maximum de sfaturile noastre pentru amenajarea terasei localului tău!

Amenajare restaurant sfaturi