aparate cafenea

Aparate care îți ușurează munca în bucătăria cafenelei

Cafeneaua este locul în care admiratorii licorii magice a dimineții se așteaptă să întâlnească o atmosferă primitoare, servicii de calitate și produse desăvârșite. Întâmpină-i într-un spațiu dinamic cu produse delicioase, care să le ofere energia necesară pentru o zi reușită.

Asigură-te că personalul cafenelei este amabil și că are pregătirea necesară pentru prepararea cafelei și a deserturilor. De asemenea, asortarea și recomandarea celor mai potrivite produse pentru a întâmpina nevoile clienților conturează portretul unui barista desăvârșit.

Pe lângă talent și pasiune, adaugă și precizie

Astfel, dacă business-ul tău se concentrează în jurul deserturilor și cafelei, iată o listă de aparate electrocasnice care să ușureze munca în bucătărie a angajaților tăi, prin urmare care să contribuie la sporirea succesul cafenelei.

 1. Fierbător tip cană – ideal pentru pregătirea rapidă a ceaiurilor și foarte practic grație mânerului.

   

 2. Espressor de cafea – elementul central al unei cafenele, nu trebuie să lipsească dacă vrei să le oferi clienților cafea gustoasă cu modele inedite.

   

 3. Cântar de bucătărie – util în cazul în care pregătești prăjiturile în cafenea, pentru măsurarea cantității de ingrediente.

   

 4. Mixer de mână – esențial în orice bucătărie, mai ales pentru amestecarea aluatului de prăjitură.

   

 5. Storcător de fructe – un desert savuros merge servit alături de un fresh proaspăt, așa că achiziționarea unui storcător de fructe este o investiție binevenită.

   

 6. Vitrină frigorifică – foarte utilă în cafenea pentru păstrarea și expunerea deserturilor, facilitând accesul clienților și implicit decizia de cumpărare.

 

Sperăm că articolul de față să te ajute la echiparea bucătăriei cafenelei tale cu aparate care să ușureze procesul de preparare a celor mai bune produse, prin urmare, la oferirea unei experiențe desăvârșite.


Zece sfaturi de la experți în grătar: Zona de grătar profesionistă

Grătarul atrage invitați: toată lumea iubește mâncarea pe grătar. Trebuie acordată atenție specială în ceea ce privește siguranța atunci când gătești la foc deschis, folosind gaz sau electricitate. Aceste sfaturi te vor ajuta să organizezi un grătar în condiții de siguranță, un eveniment de care să te bucuri împreună cu invitații tăi!

Echipamente profesionale

Cum a fost la masterclass-ul de pizza susținut de Fabio Cristiano la Academia de Gastronomie

Ne face plăcere să vă anunțăm că, împreună cu partenerul nostru ANTIMO CAPUTO, am organizat săptămâna trecută, în cadrul Academiei de Gastronomie Militari, un masterclass de pizza susținut de faimosul pizzaiolo FABIO CRISTIANO, brand ambassador CAPUTO.,

Profesional Restaurant

Aromatic și decorativ, un plus de gust în rețetele de primăvară

Ierburile proaspete îmbunătățesc atât gustul cât și aspectul rețetelor de primăvară de pretutindeni. Fie că este vorba de pătrunjel pe cartofi sau de arpagic în omletă, când sunt în cantitățile corecte, acestea le dau chiar și celor mai simple mâncăruri acel ceva în plus care este important.

Restaurant Fructe si legume