crenvurști

Tipuri de hot dog de pe mapamond

Hot dog-ul capătă specificitate datorită unor ingrediente secundare ce se adaugă la ingredientele principale (pâinea, crenvurștii, muștarul și ketchup-ul), dând astfel originalitate rețetei.

În SUA, hot dog-ul este servit cu sos Relish realizat din: castraveți proaspeți, ardei grași, ceapă, semințe de muștar, oțet, zahăr, sare și piper. În Texas se servește cu sos salsa, brânză Monterey și ardei iute jalapeños. În Kansas se servește cu varză acră și șvaițer topit.

În Anglia, hot dog-ul poartă denumirea de „Cremwursti Germani“, iar în Rusia se numesc „sosiska“, crenvurștii folosiți fiind mai condimentați și conținând mai mult usturoi.

În China se numesc „Rouchang“ și se fierb în folie de plastic, fiind serviți fierbinți.

În Germania se folosesc crenvurști numiți local Frankfurters (din carne de porc) și Frankfurter Wurstel (din amestec de carne de porc și vită). Specific pentru aceștia este varza acră și muștarul dulce.

În Franța se servește în baghetă cu muștar de Dijon. Indiferent de combinații și de specificul zonei, hot dog-ul rămâne o soluție rapidă și profitabilă pentru afacerea dumneavoastră.

Biban de mare la grătar

Cu siguranță mulți dintre clienții tăi sunt interesați de preparatele cu carne de pește. Îți propunem biban de mare la grătar cu sos de unt alb și busuioc, o rețetă foarte gustoasă.

Pește Restaurant

Escalop de vită normand

Escalopul este de obicei făcut din mușchi de vită fiert, modul de preparare variind. Escalopul de vită normand este o rețetă inspirată din bucătăria franțuzească. Iată cum se prepară!

Restaurant

Prăjitură Cerisier

Prăjitura Cerisier este un desert destul de des întâlnit în meniurile restaurantelor. Dacă încă nu știi rețeta, noi ți-o prezentăm aici.

Restaurant Desert