668X267_pane_englezesc

Tehnica de preparare pané în stil englezesc

În primul rând, trebuie să pregătim cele trei ingrediente (făină, ou, pesmet) necesare pentru pané, având grijă să batem bine ouăle şi să asezonăm făina.

  1. Tapetaţi cu făină, dar nu în exces!

    Datorită tapetării cu făină, suprafaţa produsului se va usca şi va adera foarte bine la ouăle bătute. Este foarte important să înăturaţi surplusul de făină, pentru că făina are doar rolul de a proteja produsul, nu trebuie să se transforme într-o pastă moale şi lipicioasă! Nu ezitaţi să o înlăturaţi scuturând bine bucata pané.

  2. Treceţi preparatul culinar prin ou bătut

    Este nevoie doar de o peliculă subţire de ou, aşa că va trebui să scurggeţi bine produsul (vă puteţi ajuta de o furculiţă), căci altfel va fi păstos după prăjire. Ca urmare, ouăle trebuie să fie bine bătute, până se transformă într-un fluid foarte puţin vâscos.

  3. Treceţi bucata prin pesmet şi decoraţi

Treceţi produsul prin pesmet fin şi înlăturaţi surplusul. Pesmetul se va lipi de oul bătut, păstrând frăgezimea produsului la interior şi, în acelaşi timp, formând o crustă crocantă la suprafaţă! La sfârşit, pentru un aspect mai plăcut, puteţi cadrila bucata cu dosul cuţitului (opţional).


Din adâncimile mării, proaspete pe grătar: fructele de mare

Din adâncimile mării, proaspete pe grătar: fructele de mare se numără printre cele mai delicioase gustări care aduc un plus de varietate meniului pentru grătar și contrabalansează delicat cele mai grele mâncăruri.

Fructe de mare

Delicii proaspăt stoarse - sucuri de fructe și de legume

Sucul este bun - proaspăt stors este și mai bun! Nu doar că are un gust extraordinar dacă este proaspăt, dar oferă și posibilitatea de a servi invitaților creații surprinzătoare.

Faimos la nivel internațional: cele mai fascinante tendințe în BBQ pentru profesioniști

Bucătăria BBQ urmează ultimele tendințe și în acest sezon. Punctul de atracție al anului: preparate chebap cu arome orientale și asiatice și tendința de a mânca verde, legume prăjite în fiecare mod posibil. Încearcă și tu această combinație de preparate noi și clasice, pregătite pe diferite tipuri de grătare, care cu siguranță îi vor uimi pe toți clienții!