668X267_pane_englezesc

Tehnica de preparare pané în stil englezesc

În primul rând, trebuie să pregătim cele trei ingrediente (făină, ou, pesmet) necesare pentru pané, având grijă să batem bine ouăle şi să asezonăm făina.

  1. Tapetaţi cu făină, dar nu în exces!

    Datorită tapetării cu făină, suprafaţa produsului se va usca şi va adera foarte bine la ouăle bătute. Este foarte important să înăturaţi surplusul de făină, pentru că făina are doar rolul de a proteja produsul, nu trebuie să se transforme într-o pastă moale şi lipicioasă! Nu ezitaţi să o înlăturaţi scuturând bine bucata pané.

  2. Treceţi preparatul culinar prin ou bătut

    Este nevoie doar de o peliculă subţire de ou, aşa că va trebui să scurggeţi bine produsul (vă puteţi ajuta de o furculiţă), căci altfel va fi păstos după prăjire. Ca urmare, ouăle trebuie să fie bine bătute, până se transformă într-un fluid foarte puţin vâscos.

  3. Treceţi bucata prin pesmet şi decoraţi

Treceţi produsul prin pesmet fin şi înlăturaţi surplusul. Pesmetul se va lipi de oul bătut, păstrând frăgezimea produsului la interior şi, în acelaşi timp, formând o crustă crocantă la suprafaţă! La sfârşit, pentru un aspect mai plăcut, puteţi cadrila bucata cu dosul cuţitului (opţional).


Cele mai căutate soiuri de roșii

Mâncărurile mediteraneene ar fi de neconceput fără roșii, la fel și băutura Bloody Mary. Rar se găsesc legume la fel de versatile ca roșiile și probabil din acest motiv acestea sunt unele dintre cele mai populare din lume. Destul de ciudat este faptul că o perioadă lungă de timp, roșiile au fost ignorate ca ingredient.

Fructe si legume

Prepararea cărnii de porc

Bucățile mari de carne de porc pot fi gătite în nenumărate feluri. Fripturile de porc suculente impresionează prin gustul intens si textură, iar partea cu inserții de grăsime are cea mai bună savoare atunci când este gătită în cuptor.

Mușchiuleț de porc preparate traditionale Ultrafresh

Delectare ușoară într-o crustă crocantă

Cei care doresc să servească o carne la grătar nu se vor gândi, probabil, la pui în primul rând. Cu toate acestea, gustul cărnii de pui la grătar este unul cu totul special, dacă acesta este pregătit ca la carte. Fie că este doar o pulpă, fie o carcasă întreagă, puiul poate fi preparat la foc în multe variante – atât timp cât carnea slabă și ușoară se prepară lent.

Ultrafresh