banner-masă

Modalități prin care poți crește profitul business-ului tău cu ocazia Cupei Mondiale

Profită de Campionatul Mondial pentru a aduce ceva nou afacerii tale: creează oferte speciale, organizează evenimente sau decorează-ţi spațiul. Poţi oferi ceva mai mult decât bere și gustări în cantități nelimitate? Sigur că poţi!

 

Planifică din timp, scrie fiecare detaliu, de la oferta specială, la decorarea locului. Scrie o listă cu ceea ce trebuie făcut, subliniază prioritățile și treci la acțiune.

 

Cu câteva idei de promovare a afacerii tale, în contextul Campionatului Mondial, locația pe care o deții poate deveni un spațiu al distracției!

 

 

1. Oferte de tipul Cumpără una și o primești pe a doua gratis

Promoţiile de tipul Cumpără una și o primești pe a doua gratis, reducerile cu perioadă limitată, livrările speciale și alte oferte de genul acesta pot fi programate astfel încât să coincidă cu întreaga durată a Campionatului Mondial.

 

2.  Body painting

Oferă un serviciu de body painting sau face painting în culorile echipei favorite. Fanii vor fi bucuroși să-și expună steagul național și culorile echipei lor favorite în ziua meciului.

Acest serviciu va avea mare succes, în special la copii. Face painting-ul este o modalitate grozavă de a atrage cumpărători în afacerea ta.

 

3.  Mini grill

Iunie este luna fotbalului, iar hotdog-urile și burgerii se vor potrivi în acest context și vor atrage noi clienți. Pentru fiecare achiziție de un hot-dog sau de un burger, oferă cadou o băutură în timpul jocului.

 

4. Echipamente și accesorii

Poţi câștiga foarte bine din vânzarea de echipamente și accesorii, cum ar fi tricouri de fotbal, șepci, ochelari, șosete sau vuvuzele.

 

5. Meniu tematic

Poţi pregăti mese concepute pe baza culorii sau drapelului național al fiecărei țări. Mâncarea poate fi pregătită pentru clienti sau poţi să o expui pur și simplu pentru a atrage clienții.

 

6. Serviciu de livrare gratuită

În zilele în care se dispută jocurile sportive mari, comenzile de pizza, plăcinte și fast-food cresc considerabil. Ia legătura cu fast-food-uri și restaurante care oferă livrare la domiciliu pentru a utiliza serviciul tău, în cazul în care acestea devin copleșite de comenzi.

 

7. Pancarte și steaguri

În timpul unui meci de fotbal, fanilor le place să poarte cu ei steagul național al echipei preferate, așa că poţi pune spre vânzare steaguri din diferite țări.

 

8. Un automat

Automatele sunt un mijloc foarte bun de a obține venituri care pot fi ușor încasate în timpul desfășurării Campionatului Mondial. Poţi  cumpăra un automat și să-l umpli cu bomboane, sucuri, fructe sau snack-uri.

 

9. Un bar special amenajat

Mulți oameni cred că este mai plăcut să urmărești un meci de fotbal în mijlocul altor oameni decât singur acasă. Amplasează un bar dedicat unde oamenii să poată viziona jocul.

 

10. Promovare

Promovează pe deplin toate inițiativele tale de marketing cu ocazia Campionatului Mondial în cât mai multe locuri - inclusiv prin pliante, afișe, autocolante, bannere, newslettere, advertoriale, social media precum Twitter și Facebook, bloguri, e-mailuri, și conversații față în față.


Cele mai căutate soiuri de roșii

Mâncărurile mediteraneene ar fi de neconceput fără roșii, la fel și băutura Bloody Mary. Rar se găsesc legume la fel de versatile ca roșiile și probabil din acest motiv acestea sunt unele dintre cele mai populare din lume. Destul de ciudat este faptul că o perioadă lungă de timp, roșiile au fost ignorate ca ingredient.

Fructe si legume

Prepararea cărnii de porc

Bucățile mari de carne de porc pot fi gătite în nenumărate feluri. Fripturile de porc suculente impresionează prin gustul intens si textură, iar partea cu inserții de grăsime are cea mai bună savoare atunci când este gătită în cuptor.

Mușchiuleț de porc preparate traditionale Ultrafresh

Delectare ușoară într-o crustă crocantă

Cei care doresc să servească o carne la grătar nu se vor gândi, probabil, la pui în primul rând. Cu toate acestea, gustul cărnii de pui la grătar este unul cu totul special, dacă acesta este pregătit ca la carte. Fie că este doar o pulpă, fie o carcasă întreagă, puiul poate fi preparat la foc în multe variante – atât timp cât carnea slabă și ușoară se prepară lent.

Ultrafresh