banner-masă

Modalități prin care poți crește profitul business-ului tău cu ocazia Cupei Mondiale

Profită de Campionatul Mondial pentru a aduce ceva nou afacerii tale: creează oferte speciale, organizează evenimente sau decorează-ţi spațiul. Poţi oferi ceva mai mult decât bere și gustări în cantități nelimitate? Sigur că poţi!

 

Planifică din timp, scrie fiecare detaliu, de la oferta specială, la decorarea locului. Scrie o listă cu ceea ce trebuie făcut, subliniază prioritățile și treci la acțiune.

 

Cu câteva idei de promovare a afacerii tale, în contextul Campionatului Mondial, locația pe care o deții poate deveni un spațiu al distracției!

 

 

1. Oferte de tipul Cumpără una și o primești pe a doua gratis

Promoţiile de tipul Cumpără una și o primești pe a doua gratis, reducerile cu perioadă limitată, livrările speciale și alte oferte de genul acesta pot fi programate astfel încât să coincidă cu întreaga durată a Campionatului Mondial.

 

2.  Body painting

Oferă un serviciu de body painting sau face painting în culorile echipei favorite. Fanii vor fi bucuroși să-și expună steagul național și culorile echipei lor favorite în ziua meciului.

Acest serviciu va avea mare succes, în special la copii. Face painting-ul este o modalitate grozavă de a atrage cumpărători în afacerea ta.

 

3.  Mini grill

Iunie este luna fotbalului, iar hotdog-urile și burgerii se vor potrivi în acest context și vor atrage noi clienți. Pentru fiecare achiziție de un hot-dog sau de un burger, oferă cadou o băutură în timpul jocului.

 

4. Echipamente și accesorii

Poţi câștiga foarte bine din vânzarea de echipamente și accesorii, cum ar fi tricouri de fotbal, șepci, ochelari, șosete sau vuvuzele.

 

5. Meniu tematic

Poţi pregăti mese concepute pe baza culorii sau drapelului național al fiecărei țări. Mâncarea poate fi pregătită pentru clienti sau poţi să o expui pur și simplu pentru a atrage clienții.

 

6. Serviciu de livrare gratuită

În zilele în care se dispută jocurile sportive mari, comenzile de pizza, plăcinte și fast-food cresc considerabil. Ia legătura cu fast-food-uri și restaurante care oferă livrare la domiciliu pentru a utiliza serviciul tău, în cazul în care acestea devin copleșite de comenzi.

 

7. Pancarte și steaguri

În timpul unui meci de fotbal, fanilor le place să poarte cu ei steagul național al echipei preferate, așa că poţi pune spre vânzare steaguri din diferite țări.

 

8. Un automat

Automatele sunt un mijloc foarte bun de a obține venituri care pot fi ușor încasate în timpul desfășurării Campionatului Mondial. Poţi  cumpăra un automat și să-l umpli cu bomboane, sucuri, fructe sau snack-uri.

 

9. Un bar special amenajat

Mulți oameni cred că este mai plăcut să urmărești un meci de fotbal în mijlocul altor oameni decât singur acasă. Amplasează un bar dedicat unde oamenii să poată viziona jocul.

 

10. Promovare

Promovează pe deplin toate inițiativele tale de marketing cu ocazia Campionatului Mondial în cât mai multe locuri - inclusiv prin pliante, afișe, autocolante, bannere, newslettere, advertoriale, social media precum Twitter și Facebook, bloguri, e-mailuri, și conversații față în față.


Cum a fost la masterclass-ul de pizza susținut de Fabio Cristiano la Academia de Gastronomie

Ne face plăcere să vă anunțăm că, împreună cu partenerul nostru ANTIMO CAPUTO, am organizat săptămâna trecută, în cadrul Academiei de Gastronomie Militari, un masterclass de pizza susținut de faimosul pizzaiolo FABIO CRISTIANO, brand ambassador CAPUTO.,

Profesional Restaurant

ARTA DULCE A DESERTURILOR

Bucătăria modernă a deserturilor ar fi greu de imaginat fără delicioasele preparate spumoase, pe care specialiștii în deserturi le transformă în creații aproape magice. Principiul este întotdeauna același: ingredientele cu consistența unui piure foarte fin sunt amestecate cu frișcă, gelatină și/sau albuș de ou bătute și apoi răcit. Mousse-ul capătă acea consistență extraordinară delicată din micile bule de aer care sunt incorporate în frișcă și albușul de ou atunci când este bătut. Pentru unele tipuri de mousse, gelatina joacă rolul unui agent de legare pentru a asigura fermitatea dorită și a menține bulele de aer în spumă. Agar-agar poate fi folosită ca alternativă vegetală la gelatină.

Dorada: culoare vie și gust divin

Dorada este unul dintre peștii cei mai apreciați și care au fost consumați din cele mai vechi timpuri. Există și un motiv pentru asta: este aproape lipsită de oase, are un gust specific foarte bun și este atât de ușor de preparat, încât și începătorii care nu prea au experiență în gătitul peștelui, se dovedesc bucătari iscusiți.

Pește