Brânzeturi

Piaţa de brânzeturi din România

  • 35% Alte brânzeturi, cu pastă tare, semitare sau moale

  • 21% Telemea

  • 13% Brânzeturi proaspete

  • 13% Brânză topită

  • 10% Specialităţi

  • 7% Creme de brânză
     

Telemeaua – brânza preferată a românilor

Piaţa de brânzeturi în România este una din cele mai dinamice segmente din piaţa lactatelor. Brânzeturile sunt alimente cu o mare valoare nutriţională şi biologică şi se bucură de o imagine pozitivă.

Categoria este împărţită în mai multe tipuri de brânzeturi în funcţie de reţetă, ingrediente şi mod de consum. Segmentarea categoriei de brânzeturi, în funcţie de valoare, în 2017 este prezentată în graficul alăturat.

În funcţie de valoare, categoria de brânzeturi a înregistrat o creştere de +30% în 2017 faţă de anul 2015.

Categoria de brânzeturi se bucură de o incidenţă de consum ridicată în România, deşi consumul este la un nivel mai scăzut decât ţările din vestul Europei, de unde reiese o oportunitate mare de creştere.

*Conform Retail Audit Nielsen, categoria personalizată de Brânză, Total Romania retail, Jan 15 – Dec 17, @2018, The Nielsen Company


Cum să revinzi mai ușor – Scurt ghid

Poate că nu întotdeauna planul unei afaceri decurge așa cum este stabilit, dar este important să ai o abordare potrivită în funcție de modul în care aceasta evoluează. Iar o strategie de revânzare bine pusă la punct poate contribui semnificativ la modul în care reușești să atingi rezultatele dorite. Este esențial ca întotdeauna să ai și un plan B, indiferent de cât de promițător pare planul tău de afacere.

Revanzatori

5 sfaturi pentru a crește profitul magazinului tău

Cu siguranță nu s-a inventat încă o rețetă care să garanteze succesul unui magazin, însă dacă deții un astfel de business inevitabil ți-ai pus această întrebare: „Cum poți să evoluezi și să îți crești profitul în condițiile concurenței acerbe de pe piață?”

Revanzatori

5 idei despre cum să fii un Smart Reseller

Pentru ca o afacere să aibă succes e important ca tot timpul să știi cum să adaptezi ofertele conform cererilor și nevoilor clienților tăi.

Revanzatori