Banner Campionatul FIFA

Campionatul FIFA - Cum te pregătești

Acest eveniment sportiv este o oportunitate pentru orice antreprenor și ar trebui folosit pentru a crea awareness despre existența restaurantului sau a barului pe care îl deţine.

Cu siguranță se așteaptă mult mai mult trafic în aceste locaţii în timpul Campionatului Mondial de Forbal 2018, iar în sensul acesta oaspeții dumneavoastră ar trebui să vizioneze în cele mai bune condiţii această ediţie. Dar cum ați putea oare duce atmosfera și entuziasmul la următorul nivel? Puteți oferi ceva mai mult decât bere și mini gustări în cantități nelimitate? Sigur ca puteți! Și trebuie să faceți asta!

Planificați la timp. Notați fiecare detaliu. De la ofertele speciale la decorarea spațiului. Scrieți o listă cu ceea ce trebuie făcut, subliniați prioritățile și treceți la acțiune. Planificarea dinainte și bugetul pentru evenimente sportive vor rezulta cu siguranță în mulți clienți și distracție pe cinste pentru toată lumea.

Ar trebui să vă pregătiți oferta și evenimentele speciale cu cel puțin o lună în avans. În acest fel vă veți asigura că fiecare masă, scaun sau chiar și un loc în picioare în barul sau restaurantul dumneavoastră va fi rezervat în avans.

Promovați o ofertă specială prin toate modurile de publicitate disponibile: flyere, invitații, postere, rețele sociale și, bineînțeles, pe site-ul dumneavoastră dacă aveți unul.

1.Afișați reclama în fața ușii barului, astfel încât oferta să fie vizibilă trecătorilor. Posterul ar trebui să fie creativ, provocator și vizibil.

2.   Așezați un mini grill la parcarea din fața spațiului de interes, fie că este vorba de un restaurant sau de un bar. Iunie este luna fotbalului, deci cârnații și burgerii se vor potrivi cu siguranță și vor atrage noi oaspeți. Pentru fiecare achiziție de un burger sau de un hot dog oferiți un voucher cadou cu o băutură gratuită.

3.  Păstrați interactivitatea. Odată ce ați reușit să atrageți clienții în barul sau restaurantul dumneavoastră trebuie să îi mențineți implicați astfel încât să comande mai multe alimente și băuturi. Una dintre cele mai bune modalități de a face acest lucru este să faceți oferte speciale și promoții bazate pe ce se întâmplă în joc. De exemplu, puteți oferi beri cu discount timp de cinci minute după ce o echipă marchează un touchdown sau înscrie un gol în teren. O altă alegere excelentă ar fi de a oferi băuturi și mâncăruri reduse la jumătatea jocului, deoarece în pauză clienții își pot face un refill cu băuturi și alimente și se pot pregăti pentru a doua jumătate.

4. Amplasați un scoreboard pentru monitorizarea rezultatelor într-un loc vizibil. Alegeți pe cineva din personalul disponibil să fie responsabil pentru scrierea modificărilor rezultatelor.

5. Decorarea spațiului este inevitabilă în timpul evenimentelor sportive. Alegeți-vă furnizorul la timp. Nu uitați nici steagurile specifice, iar tricourile jucătorilor pot deveni haine de lucru pentru personalul dumneavoastră în această lună.

Fie că este vorba de o cafenea, un bar sau un restaurant, decorați-vă spațiul cu steaguri, baloane, panglici și mingii. Orice simbolizează joc de fotbal! Personalizați decorațiunile în culorile echipei preferate.

6. Oferiți opțiuni de livrare și de take-out

Mulți clienți vor ieși să vizioneze jocul cel mare, dar unii vor alege să-și găzduiască propriile petreceri de vizionare la ei acasă. Afacerea poate totuși să beneficieze de petrecerile private prin oferirea de opțiuni de livrare și de take-out. O modalitate de a profita la maximum de serviciul de livrare în timpul jocurilor este de a oferi reduceri speciale numai pentru livrări, cum ar fi discount-uri atunci când clienții comandă o cantitate stabilită de alimente. Vă veți asigura de asemenea, că veți obține comenzi mari care să facă livrarea convenabilă.

7. Oferiți giveaway-uri

Giveaways sunt o modalitate excelentă de a atrage clienți în perioada campionatului. Aveți o mulțime de opțiuni atunci când vine vorba de a decide ce să oferiți. Articolele sportive, cum ar fi tricouri, postere, mingii, șepci, reprezintă o alegere excelentă. Pentru a vă asigura că oferta dumneavoastră are cel mai mare efect posibil, postați despre aceasta pe conturile dumneavoastră de social media.

8. Decorarea bufetului poate arăta ca un stadion de fotbal dacă vă folosiți de puțină imaginație.

9. Restaurantele pot crea Meniul campionatului, care să includă mâncăruri tradiționale din țara care joacă în ziua respectivă. În acest fel, oamenii au un motiv să vă viziteze restaurantul și să încerce o experiență nouă!


Cum să revinzi mai ușor – Scurt ghid

Poate că nu întotdeauna planul unei afaceri decurge așa cum este stabilit, dar este important să ai o abordare potrivită în funcție de modul în care aceasta evoluează. Iar o strategie de revânzare bine pusă la punct poate contribui semnificativ la modul în care reușești să atingi rezultatele dorite. Este esențial ca întotdeauna să ai și un plan B, indiferent de cât de promițător pare planul tău de afacere.

Revanzatori

5 sfaturi pentru a crește profitul magazinului tău

Cu siguranță nu s-a inventat încă o rețetă care să garanteze succesul unui magazin, însă dacă deții un astfel de business inevitabil ți-ai pus această întrebare: „Cum poți să evoluezi și să îți crești profitul în condițiile concurenței acerbe de pe piață?”

Revanzatori

5 idei despre cum să fii un Smart Reseller

Pentru ca o afacere să aibă succes e important ca tot timpul să știi cum să adaptezi ofertele conform cererilor și nevoilor clienților tăi.

Revanzatori