cuptor-1

Cuptoarele Piron

Universul gastronomiei este vast, iar diversitatea este sinonimă cu bogăția. De fapt, hrana accentuează diferențele dintre grupuri etnice și regiuni, însă experiența culinară oferă posibilități și abordări infinite.

Piron știe toate aceste lucruri și, de ani de zile, caută gusturi, informații și metode de a găti, adăugând valoare hranei ca mijloc de cunoaștere și ca punct de intersecție metaforic al istoriei și al culturii. Călătoriile au facilitat întotdeauna schimbul de idei, de produse, de rețete și de secrete, pe care compania le adaugă la cunoștințele sale, cufundându-se în realități gastronomice diferite.

Produsele Piron, concepute pentru a satisface cerințele unei lumi în schimbare, aduc împreună tradiția și tehnicile de avangardă. Din această perspectivă, Piron îţi pune la dispoziție experiența sa și își dedică cercetările pe care le realizează de decenii unor orizonturi mai largi.

Linia Magellano – linia First Class – oferă  o gamă largă de cuptoare de dimensiuni diferite, concepute pentru moduri de gătit diferite. Datorită reciclării aerului uscat și fierbinte din incintă și injectării directe a aburului, aerul este distribuit omogen în cuptor pentru a garanta uniformitatea coacerii, la toate cuptoarele, chiar dacă sunt complet încărcate.

Cuptoarele Magellano coc, frig și prăjesc utilizând sistemul de convecție a aerului cald. Primul fel, carnea, peștele, legumele, prăjiturile: tu ai rețeta, iar cuptorul se ocupă de realizarea ei. Mai mult decât atât, poţi frige carne și legume. Utilizând coșurile din oțel inoxidabil, pornind de la alimente preparate sau congelate, poţi obține chipsuri aromate și apetisante (sau produse similare) cu mai puțină grăsime și mai puține calorii, într-un timp foarte scurt, deci cu economii maxime.

Caracteristicile cuptoarelor Magellano

  • Toate cuptoarele din această gama sunt prevăzute cu uși cu geam dublu, ușor de curățat, concepute pentru a evacua aerul fierbinte din cavitatea dintre geamuri
  • Lămpile cu halogen, cu sticlă anti-șoc, asigură iluminarea excelentă a tuturor tăvilor
  • Injectarea directă a apei în poziția inferioară permite generarea optimă aburului
  • Garnitura cavității este realizată din material rezistent la temperaturi ridicate
  • Tehnologia de evacuare optimă îţi permite să controlezi evacuarea aburului, pe care îl poţi utiliza ca metodă de a găti extrem de versatilă. Este disponibil doar la cuptoarele digitale.

 

Cuptoarele Caboto – linia Crispy - garantează calitatea înaltă a gătitului prin sistemul de control simplu și practic. Curățarea interiorului cuptorului este facilitată de colțurile rotunjite ale incintei. La cuptoarele profesionale, o tijă din oțel specială crește rezistența incintei de coacere, iar garniturile de înaltă performanță care contribuie la menținerea temperaturii oferă avantaje de descoperit.


Biban de mare la grătar

Cu siguranță mulți dintre clienții tăi sunt interesați de preparatele cu carne de pește. Îți propunem biban de mare la grătar cu sos de unt alb și busuioc, o rețetă foarte gustoasă.

Pește Restaurant

Escalop de vită normand

Escalopul este de obicei făcut din mușchi de vită fiert, modul de preparare variind. Escalopul de vită normand este o rețetă inspirată din bucătăria franțuzească. Iată cum se prepară!

Restaurant

Prăjitură Cerisier

Prăjitura Cerisier este un desert destul de des întâlnit în meniurile restaurantelor. Dacă încă nu știi rețeta, noi ți-o prezentăm aici.

Restaurant Desert