Mixer

Aparatul de bucătărie bamix

bamix® este cel mai mic, dar cel mai eficient și mai versatil aparat de bucătărie din lume. Grație diferitelor accesorii bamix®, aparatul este asistentul ideal pentru un număr extrem de mare de aplicații: poate fi utilizat pentru a toca, a mărunți, a transforma în piuré, a emulsifia, a amesteca, a face spumă, a măcina, a pulveriza, a rade și a bate alimentele. În același timp, bamix® este extrem de ușor de utilizat și de curățat.

Pentru producătorii bamix®, durabilitatea nu este doar un slogan, ci o componentă a ideii de la baza produsului, aparatele sunt îmbinate cu șuruburi și nu lipite sau sudate, putând fi deschise oricând pentru inspecții amănunțite și reparații.

Motorul extrem de puternic este construit să dureze și face foarte puțin zgomot. Designul atemporal al aparatului se bazează integral pe funcționalitate și pe ergonomie optimă.

Conceptul bamix® se bazează pe câteva componente ușor de utilizat:

 • bamix® de 200W și cu 17.000 rpm
 • Stand pentru accesorii
 • Lamă multifuncțională pentru mărunțire, realizarea de piureuri, cernerea și amestecarea alimentelor compacte și grele
 • Lamă pentru batere, pentru frișcă, albuș de ou, frappé-uri
 • Lamă-tel pentru prepararea sosurilor de salate și a maionezei, pentru amestecarea aluaturilor ușoare, pentru piuré de cartofi etc.
 • Lamă pentru carne/legume pentru tocarea cărnii, a peștelui și a legumelor cu fibre lungi
 • Blender și tocător pentru mărunțirea cerealelor, tocarea verdețurilor, raderea brânzei, măcinarea mirodeniilor, a cafelei și a zahărului etc.

 

bamix® este:

 • Versatil

  bamix® este aparatul perfect pentru un număr mare de aplicații diferite. Poate fi utilizat în siguranță în recipiente mici și în vase din sticlă fragile, precum și în cratița fierbinte de pe plită. bamix® este prevăzut cu o carcasă cu izolație dublă și complet ermetizată, pentru imersie completă în lichide calde și reci.

 • Ușor de utilizat

  Datorită designului optimizat, unic și ergonomic, bamix® nu alunecă din mână și poate fi controlat cu un singur deget. Toate accesoriile sunt concepute pentru montare și demontare facilă.

 • Ușor de curățat

  bamix® este extrem de ușor de curățat. Trebuie doar să ții locașul cuterului sub jetul de apă caldă și ai terminat!

 • Uşor de depozitat

  În standul său sau pe un suport prins în perete, bamix® este întotdeauna la îndemână și lasă loc suficient chiar și într-o bucătărie mică.

 • De calitate

  bamix® este un produs de calitate elvețiană, construit să dureze. Îl poţi utiliza mulți ani. Toate componentele sunt realizate din materiale necorozive și pot fi comandate din stoc în orice moment.

 • Sigur

  Multe dintre dispozitivele bamix® sunt în funcțiune de peste 30 de ani și pot încă să fie reparate în caz de probleme.

 • Sustenabil

Mulțumită calității excelente a produsului și garanției extinse pentru piesele de schimb, nu este nevoie să înlocuieşti aparatul bamix® după un număr de ani deoarece repararea este, în mod normal, o opțiune mai bună.


Biban de mare la grătar

Cu siguranță mulți dintre clienții tăi sunt interesați de preparatele cu carne de pește. Îți propunem biban de mare la grătar cu sos de unt alb și busuioc, o rețetă foarte gustoasă.

Pește Restaurant

Escalop de vită normand

Escalopul este de obicei făcut din mușchi de vită fiert, modul de preparare variind. Escalopul de vită normand este o rețetă inspirată din bucătăria franțuzească. Iată cum se prepară!

Restaurant

Prăjitură Cerisier

Prăjitura Cerisier este un desert destul de des întâlnit în meniurile restaurantelor. Dacă încă nu știi rețeta, noi ți-o prezentăm aici.

Restaurant Desert