Devino client METRO

Aplică pentru un card METRO

HO.RE.CA.

hotel-table
Profesioniștii știu: la noi găsești tot ce îți trebuie pentru restaurantul sau cantina ta, la prețuri foarte bune.

De la scaune la scobitori - la noi găsești toate produsele necesare afacerii tale în domeniul HoReCa

Îți suntem alături din prima zi 

Dacă vrei să-ți deschizi un restaurant, indiferent de profil, ori o cantină, sau doar vrei să-l redecorezi pe cel pe care-l ai, îți suntem alături din prima clipă: cu un singur drum poți cumpăra totul, de la mobilier și veselă, la utilaje de bucătărie și alimente pentru prepararea mâncării.

 


Un local de succes începe cu o atmosferă plăcută

Oricât de gustoase ar fi preparatele tale, știi că atmosfera din local e cea care îi face pe clienți să revină de fiecare dată și, mai mult decât atât, să recomande localul și cunoscuților. De aceea, e bine sa selectezi cu grijă mobilierul, ținutele angajaților, vesela, etc.
La noi, ai de unde alege! De la produse proaspete pentru prepararea specialităților tale culinare, până la produse pentru amenajarea restaurantului sau cantinei tale.

 Mobilier, textile, veselă

De la mobilier, la textile, haine de lucru și veselă

Descoperă gama noastră variată de mese și scaune, elegante sau moderne, simple sau fastuoase, de diverse modele și dimensiuni. 

Fețe de masă, șervete de pânză, prosoape de bucătărie, uniforme pentru chelneri și ospătari, uniforme de bucătari, albe sau cu accesorii vesel colorate, toate te ajută sa dai un aspect impecabil și plăcut afacerii tale.


Ingrediente pentru meniuri

Meniuri de 5 stele cu ingrediente de calitate


La noi găsești alimente proaspete și idei bune. Dacă ești în căutarea unei game variate de produse pentru preparatele tale culinare, produse care să te inspire, idei de meniu, toate la un excelent raport calitate - preț, atunci te așteptăm la METRO.Echipamente profesionale

Echipamente profesionale de calitate la prețuri foarte bune 

Nu te grăbi și alege pe îndelete aparatul cel mai potrivit pentru tine!

Echipamente pentru preparare, pentru răcire, igienizare, de ventilație, pentru bar sau pentru birou. De la vase pentru bain-marie, la vitrine frigorifice, mașini de spălat vase, hote și storcătoare de fructe. Tot ceea ce ai nevoie pentru succesul afacerii tale!

Utilaje necesare profesionistilor ca tine

utilaje-restaurant

Echipamente pentru preparare


Nu te grăbi și alege pe îndelete aparatul cel mai potrivit pentru tine din oferta noastră diversă: vase pentru bain-marie, vase pentru servirea mâncărurilor fierbinți, roboți profesionali, mașini de tocat legume sau carne, feliatoare, mixere, malaxoare, friteuze, cuptoare, grătare electrice sau pe gaz, plite, mașini de cuburi de gheață, grătare cu rocă vulcanică, mașini pentru fiert paste.

 

Echipamente pentru răcire 


Gama noastră de echipamente de răcire îți sare în ajutor cu o serie de soluții complete, din care le poți alege pe cele potrivite pentru tine: poți cumpăra vitrine frigorifice, dulapuri inox pentru congelare sau răcire, lăzi frigorifice, camere frigorifice, vitrine de vinuri, mese de inox cu funcție de refrigerare sau congelare. Nu uita să verifici și ofertele din cataloage.

Echipamente pentru igienizare


Asigură-te că afacerea ta este echipată cu aparatele de ultimă generație. De la mașini de spălat vase sau spălătoare din inox, la chiuvete cu una sau doua cuve, la METRO găsești aparatele care îți fac munca mai ușoară și mai eficientă în bucătărie.

Vino în magazinele noastre și descoperă toate ofertele!

Echipamente de ventilație


Mirosul de mâncare trebuie să ajungă la clienții tăi doar atunci când la servești comenzile. Pentru a te asigura că mirosurile de mâncare nu ajung în sala restaurantului, alege unul dintre produsele din gama noastră de hote și motoare de hote.

Echipamente pentru bar


Oferă-le oaspeților tăi un suc natural, făcut pe loc, cu ajutorul storcătorului de fructe, un smoothie sănătos făcut la blender în combinația dorită de oaspeți și o cafea cum n-au mai băut niciodată, râșnită pe loc și făcută rapid, cu un aparat profesional. Vino la noi și te ajutăm să alegi produsul cel mai bun pentru afacerea ta.

Echipamente pentru birou


Un birou complet utilat este o necesitate pentru orice afacere, chiar și pentru cele din domeniul HO.RE.CA. În magazinele METRO găsești obiectele indispensabile pentru biroul tău, la cele mai bune prețuri.

 


Venim in sprijinul afacerii tale

foodPresentation

Inspiră-te din caietul nostru cu rețete

Maeștrii bucătari și cofetari de la Academia de Gastronomie împărtășesc cu tine rețetele delicioase, care sperăm că te vor ajuta să-ți desăvârșești meniul și să-ți fidelizezi clienții. Avem mereu, în pregătire, noi secțiuni cu rețete pornind de la anumite ingrediente. 

Descoperă rețetele aici.

cei3

Cursuri pentru profesioniști de la GASTRONOMETRO

GASTRONOMETRO este deja cunoscut printre clienții noștri HO.RE.CA. și nu numai. Ca să îți îmbogățești continuu meniul și cunoștințele, îți punem la dispoziție cursuri de pregătire în diverse domenii: pregătirea peștelui, cărnii, cursuri de barista, de cofetari, etc.

Detalii despre modulele de curs aici.


oBrands

Mărcile proprii METRO

Produsele alimentare și nealimentare din gamele profesionale METRO Chef și METRO Professional sunt destinate bucătarilor profesioniști și oferă calitate la prețuri mai avantajoase față de cele ale mărcilor consacrate. Produsele METRO Chef sunt ingredientele de care ai nevoie pentru a pregăti cele mai savuroase meniuri.

Descoperă mărcile proprii aici.