Devino client METRO

Aplică pentru un card METRO

Revânzători

inpage_940x200px_BMPL_generic_020_07_

Îți suntem alături în drumul spre succes

În sprijinul afacerii tale

Indiferent de cât de mic sau de mare este magazinul tău, că e supermarket, magazin de proximitate, magazin rural sau magazin specializat, noi cunoaștem importanța afacerii tale, te ajutăm să o crești și știm să îți răsplătim întotdeauna loialitatea. La noi găsești rafturi, vitrine frigorifice, dar și case de marcat, cântare electronice și hârtie de împachetat. Avem tot ce-ți trebuie pentru buna funcționare a magazinului tău.

Sortimentele preferate ale clienților tăi

Suntem parteneri de ani de zile, așa că știm care sunt sortimentele preferate de clienții tăi, știm ce își doresc de la magazinul tău și știm cum să te ajutăm să îi transformi în clienți pe viață.


Carne de calitate la prețuri bune

Noile tendințe spre o viață mai sănătoasă, precum și prețul accesibil au transformat în ultimii ani carnea de pasăre în principala favorită printre consumatori. La noi găsești acest produs atât sub formă congelată, cât și proaspătă, în toate varietățile: pulpe întregi sau secționate, dezosate sau nu, aripioare, piept, pasăre întreagă, spate de pui, tacâmuri, toate în ambalaje de mărimi care să se potrivească nevoilor și bugetului clienților magazinului tău. Iar când vine vorba de carne de vită sau de carne de porc, te așteptăm cu un sortiment variat, la prețuri potrivite pentru afacerea ta.


Cosmetice și detergenți

Îți oferim o gamă variată de detergenți, produse de curățenie și produse de hârtie și de uz casnic, formată din peste 900 de articole, incluzând mărci de renume din domeniu, dar și articole economice cu un foarte bun raport calitate-preț. Pentru departamentul cosmetice găsești la noi: produse de îngrijirea părului, produse pentru igienă orală, săpun, deodorante, articole pentru copii, loțiuni, creme și multe altele.

 


Diversifică ofertele magazinului tău!

clientirevanzatoriproduse

Legume proaspete

De la legume de bază precum roșii, castraveți, cartofi, salată, morcovi, ceapă și usturoi, până la verdețuri precum mărarul, pătrunjelul, leușteanul, la noi le găsești proaspete, naturale, la prețuri excelente.

Fructe proaspete și uscate

În orice sezon găsești la noi o varietate extrem de bogată de fructe tradiționale și exotice proaspete, dar și fructe uscate, al căror consum a crescut în ultimii ani aproape de două ori: nuci, migdale, alune, fistic, dar și curmale, smochine, mere, pere, caise, etc.

Universul cafelei


Oferă-le clienților tăi o cafea bună la un preț decent și vor deveni dependenți de magazinul tău. Oricare dintre produsele din vastul nostru sortiment poate mulțumi și cel mai exigent iubitor de cafea.

Articole de uz casnic


Vino la noi să descoperi sortimentul de articole de menaj, care îndeplinesc cu succes cele mai exigente cerințe ale oricărui client al magazinului tău. Vesela și unelte de curățenie, ustensile de bucătărie, oale și alte articole trebuincioase în orice casă, găsești totul la noi, la prețuri accesibile.

Dulciuri și snack-uri


Biscuiți, napolitane, gumă de mestecat, bomboane, dropsuri, chips-uri, covrigei și alte bunătăți, toate se află pe lista produselor irezistibile pentru clienții tai. Ia-le de la noi la prețuri foarte bune!


Servicii pentru tine

consultanti

Cursuri și consultanță

Ca să te ajutăm să-ți optimizezi afacerea și să-ți crești profitul, îți punem la dispoziție cursuri care să te ajute să treci la următorul nivel de profesionalism, dar și specialiști care îți oferă consultanță personalizată.

 
Afla mai multe
card

Facilități de plată

Cardul de credit co-brand pentru clienții METRO e modul prin care, în parteneriat cu Unicredit Țiriac Bank, îți sărim în ajutor pentru a-ți ușura viața și a-ți sprijini afacerea. Ca posesor al acestui card, poți profita de reduceri speciale, de dobânzi mai mici pentru cumpărăturile făcute la METRO și de multe alte avantaje.

Afla mai multe
Logo-LDP-small

Franciza LaDoiPași

Noul concept LaDoiPași, modern și actualizat, aduce o creștere a competitivității magazinelor din franciză si implicit a atractivității și a preferinței între consumatorii finali. 

Cu peste 1600 de magazine LaDoiPași la nivel național, suntem rețeaua de magazine în franciza numărul 1 din România!

Afla mai multe